Yeni Projeler

Albayrak Yapı'dan iki yeni proje geliyor! Teraphill Loft ve Villa Rise için start verildi!

Bu zamana kadar altı projede toplam 411 kişiyi ev sahibi yapan Albayrak Beton, yapımı devam eden projelerine ek olarak şimdi de iki yeni projeye start veriyor.

Albayrak Beton, devam eden projelerine ek olarak iki yeni projeyi daha hayata geçirmek üzere çalışmalarını tamamladı. ‘Teraphill Loft’ ve ‘Villa Rise’ projelerinin temelleri eylül ayında atılacak.

ALBAYRAK YAPI'DAN İKİ YENİ PROJE!

Albayrak tecrübesiyle nitelikli konutlar üretmek üzere aralıksız çalıştıklarını dile getiren Albayrak Beton Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Albayrak, çalışmalarıyla ilgili kısaca bilgi verdi.

Albayrak “Geleceği güvenle inşa eder’ sloganıyla ve 40 yıllık sektör tecrübemizle nitelikli konutlar üretmek üzere aralıksız çalışıyoruz. İnşaat konusunu önemsiyoruz ve hayata geçirdiğimiz güvenli ve konforlu yapılarımızla bu alanda büyümeyi hedefliyoruz.

Şu anda yapımına devam ettiğimiz iki projemiz bulunuyor. Bu projeler yükselirken iki yeni projeye başlamak üzere çalışmalarımızı tamamladık. ‘Teraphill Loft’ ve ‘Villa Rise’ projelerimizde bu ay itibariyle ilk kazmayı vuracağız” diye konuştu.

ÇEKMEKÖY'E 80 KONUTLUK YENİ PROJE: TERAPHİLL LOFT!

Çekmeköy Nişantepe’de konumlanan ‘Teraphill Loft’ projesi, 6 bin 413 metrekare arsa alanı ve 10 bin 839 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek.

Altı katlı dört blokta 1+1, 2+1 ve 2+1 dubleks olmak üzere 80 daire planlanan projede dairelerin büyüklükleri ise net 40 metrekare ila 95 metrekare arasında değişiyor.

Loft daire olarak ve yatay mimaride tasarlanan ‘Teraphil Loft’ projesinin Eylül 2026 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Konumu ve ulaşım kolaylığıyla dikkat çeken ‘Teraphill Loft’, Özyeğin Üniversitesi’ne 100 metre mesafede bulunması sebebiyle öğrenciler için avantaj sağlıyor. Proje, SEV Amerikan Koleji’ne 3,3 km, Çekmeköy Devlet Hastanesi’ne 6 km ve Viaport AVM’ye 21 km mesafede bulunuyor.

VİLLA RİSE ŞİLE'DE İNŞA EDİLECEK

Şile’de Çavuş Mahallesi’nde 43 lüks villadan oluşan ‘Villa Rise’ projesi ise 15 bin 419 metrekare arsa ve 17 bin 515 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek.

Havuzlu villa konseptindeki proje sahile yakınlığı ile ön plana çıkıyor. 5+1 büyük ve ikiz villalardan oluşan 44
villa olarak inşa edilecek olan ‘Villa Rise’ çamaşır odası, sauna, çukur bahçe, hobi odası, bazı mutfaklarda ayrı bir kiler odası, şömine, ithal seramik ürünler, gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Proje, Şile Devlet Hastanesi’ne 4 km, Işık Üniversitesi’ne 5,5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na61 km, Şile Limanı’na 2,8 km mesafede yer alıyor.

Öte yandan; inşaat sektörünün genç ve yenilikçi markası Albayrak Beton’un devam eden arasında Şile’de konumlanan 56 daireden oluşan ‘Teraphill 15’ projesi ve Çekmeköy’de konumlanan 118 daireden oluşan ‘Moonpark Koru’ projesi yer alıyor.

Aletha Moonpark'ta metrekare fiyatı 4 bin 800 TL'ye!

Yami Optimum’da 5 milyon TL’ye 3+1 konutlar! 1.29 faizli kredi fırsatıyla! 

Antalya Çeka Gül Konakları 4 milyon 200 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Reportage Türkiye'nin ikinci projesi Afra Park görücüye çıkıyor! Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje!