Yeni Projeler

Albero Çamlı'da teslimler Kasım'da! 

Albero Çamlı projesinde satışlar başladı. Proje İzmir Güzelbahçe'de yükseliyor. Peki Albero Çamlı projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Albero Çamlı projesi, İzmir Güzelbahçe'de hayata geçiriliyor. Projede toplam 10 adet müstakil villa yer alıyor. Masif ahşap çatıların, Toskana tipi kiremitin ve dış cephelerde doğal taşlar ile köy sıvasının kullanıldığı proje, konut sahiplerinin yaşamını değiştiriyor. 

Albero Çamlı'da kaba inşaat tamamlanmış durumda, konut teslimlerinin Kasım ayında yapılması planlanıyor.

Albero Çamlı projesinde yer alan villalar; 4 oda 1 salon olacak şekilde tasarlandı. Villalarda 4 banyo, kış bahçesi, şömine yer alıyor. 

Müstakil bahçelerin yer aldığı projede, bahçeye yüzme havuzu seçeneği de sunuluyor. Ayrıca, projede yerden ısıtma sistemi de bulunuyor.

Deprem yönetmeliğine uygun şekilde radye temel üzerinde inşa edilen projede, VRF Klima sistemi, ısı ve ses yalıtımı yer alıyor. Villalar için araç şarj istasyonu ve güneş paneli seçenekleri de sunuluyor. 

Projede yer alan villaların net kapalı alan büyüklükleri 214 ve 222 metrekare; bahçe büyüklükleri de 380, 481, 487 ve 800 metrekare olarak tasarlandı. 

Vilların arsa payları ise 505 metrekare ile 926 metrekare arasında değişiyor. 

ALBERO ÇAMLI FİYAT LİSTESİ TEMMUZ 2024

Albero Çamlı projesinde yer alan villaların fiyatları 29 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Projeden villa sahibi olmak isteyenlere yüzde 30'unu peşin kalanını 12 ay dolar bazlı vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. 

Web: https://www.alberocamli.com/

Tel: 0 554 151 07 35

Çeşme  Villas Existence'de yüzde 50 peşin 12 ay vadeyle hemen teslim fırsatı!

Lima Suites'te 1 milyon 990 bin TL'ye! Yüzde 50 peşinatla! 

​Villa Birun'da kişiye özel ödeme planı! Teslimler 2025 Haziran'da!