28 / 04 / 2024

Alfa Romeo Stelvio'nun fiyatı aynı kaldı! İşte Alfa Romeo Stelvio 8 Mart 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Stelvio'nun fiyatı aynı kaldı! İşte Alfa Romeo Stelvio 8 Mart 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo güncel fiyat listesini yayımladı. Peki Alfa Romeo Stelvio kaç TL oldu? İşte Alfa Romeo Stelvio'nun 8 Mart 2023 fiyat listesi...



Alfa Romeo 2023 Mart ayına ait fiyat listesini yayımlandı. Fakat listede oldukça ilginç bir detay göze çarptı. Alfa Romeo, sadece Tonale modelini 2023 model yılı olarak satışa sundu. Diğer modellerde ise 2022 model yılı satışlarına devam edildiği görüldü. Alfa Romeo Stelvio da sıfır km'de 2022 model olarak showroom'lardaki yerini aldı. O sebeple aracın fiyatı da değişmedi ve geçtiğimiz ayla aynı kaldı.

Peki Alfa Romeo Stelvio'nun Türkiye satış fiyatı kaç TL olarak açıklandı? İşte Alfa Romeo Stelvio'nun özellikleri ve açıklanan son güncel fiyatı...

Alfa Romeo Stelvio nun fiyatı aynı kaldı! İşte Alfa Romeo Stelvio 8 Mart 2023 fiyat listesi...

Kusursuz İtalyan tasarımı ve üstün özelliklere sahip bir SUV olan Alfa Romeo Stelvio, 20 inç alaşımlı jantlar, kırmızı fan kaliperleri ve Alfa Romeo’ya özgü arka led farlarıyla ilk andan itibaren kendisine hayran bırakmayı başarıyor. Ayrıca özellik bakımından da oldukça dolu olan araç, konforlu ve güvenli bir yolculuk için gerekli olan tüm şeyleri bünyesinde barındırıyor.

Benimsenen bir dizi yenilikçi teknolojik çözüm, Alfa Romeo tarzı bir SUV'da kendisini gösteriyor. Stelvio, sürüş dinamikleri kavramını kendi segmentinde yeniden dizayn ediyor.

Alfa Romeo Stelvio, ikinci seviye otonom sürüşe ulaşarak, uygulamalı sürüş tutkusu ile son teknoloji otomatik sürüş sistemleri arasındaki bağı kurma sanatında eşsiz bir başarı göstererek farkını ortaya koyuyor.

Peki Alfa Romeo Stelvio'nun güncel satış fiyatı ne kadar, kaç TL? Sıfır km Alfa Romeo Stelvio satın almak isteyenlerin ödemesi gereken tutar ne? İşte Alfa Romeo Stelvio 8 Mart 2023 fiyat listesi..


Geri Dön