Otomobil

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4, Türkiye’de satışa çıktı! Peki fiyatı ne kadar, kaç TL?

Türkiye pazarında kompakt SUV sınıfında iddiasını ortaya koyan Alfa Romeo yeni otomobilini piyasaya soktu. İşte Alfa Romeo'nun yeni otomobili, Tonale Plug-In Hybrid Q4'ün özellikleri ve 29 Mart 2023 fiyat listesi... Fakat marka yeni bir adım atarak otomobili farklı bir boyuta taşıdı

Alfa Romeo, Tonale modeliyle kompakt SUV sınıfında zaten oldukça iddialı bir konumda yer alıyordu. Fakat marka yeni bir adım atarak otomobili farklı bir boyuta taşıdı. Alfa Romeo’nun dönüşümünü simgeleyen Tonale’nin şarj edilebilir ve dört tekerlekten çekişli Hibrit (Plug-in Hybrid Q4) versiyonu Türkiye'de satışa çıktı.

Hibrit (Plug-in Hybrid Q4) Tonale'de Alfa Romeo’ya özel 1.3 litre ve 280 HP güç üreten bir motor yer alıyor. Sistem gücünü, 6 vitesli çift kavramalı şanzımandan alarak ön tekerleklere iletirken 90 KW gücündeki elektromotor arka tekerleklere 250 Nm tork sağlıyor.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4 özellikleri

0'dan 100 km/saat hıza sadece 6,2 saniyede ulaşabilen Tonale Plug-in Hybrid, Q4 çekiş ile performansından ödün vermiyor. Otomobil tamamen elektrik modundayken şehir içinde 80 km’ye varan menzil sunuyor.

Segmentinin en iyi performansı için Alfa Romeo tarafından geliştirilen Hibrit ve dört tekerlekten çekişli Şarj Edilebilir Hibrit (Plug-in Hybrid Q4) versiyonu, 100 kilometrede sadece 1.14 litre yakıt tüketiyor. Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4 bu özelliğiyle en çevreci Alfa Romeo otomobili olarak dikkat çekiyor.

Tonale Plug-in Hybrid Q4’de “Elettro Biscione” adı verilen ve Alfa Romeo’nun logosunda da bulunan yılan figüründen esinlenen sol arka kapı camındaki amblem, aracın elektrikli olduğunu belli etmek için koyuluyor.

Peki  Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4'ün fiyatı ne kadar? İşte Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4'ün 29 Mart 2023 fiyat listesi....
 

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4 fiyat listesi:

İlk olarak Türkiye'de en üst düzey sportiflik sunan “Veloce” donanım paketiyle satışa çıkan Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4, 1.949.800 Türk Lirası başlangıç fiyatıyla Alfa Romeo bayilerindeki yerini alıyor. 


Ayrıntılı bilgi için: https://www.alfaromeo.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 29 Mart 2023 tarihinde saat 23.06'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.11 Türk Lirası, Euro 20.72 Türk Lirası, altının gramı ise 1209 Türk Lirası değerindedir.

Sıfır km Alfa Romeo Tonale ne kadara alınır? İşte Alfa Romeo Tonale'nin 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Alfa Romeo Tonale'nin fiyatı ne kadar oldu? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Tonale'ye 72 bin TL zam! İşte Alfa Romeo Tonale 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Tonale'nın fiyatı Aralık'ta değişmedi! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

Alfa Romeo Tonale kasım ayı fiyatı belli oldu! İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…