16 / 07 / 2024

Alfa Romeo’dan dev Temmuz kampanyası! Alfa Romeo fiyatı ne kadar oldu? Temmuz 2024 Alfa Romeo fiyat listesi 

Alfa Romeo’dan dev Temmuz kampanyası! Alfa Romeo fiyatı ne kadar oldu? Temmuz 2024 Alfa Romeo fiyat listesi 

Alfa Romeo’dan dev Temmuz kampanyası başladı. Temmuz ayına özel olarak hazırlanan kampanyada düşük faizli kredi ve takas seçenekleri bulunuyor. Peki Alfa Romeo fiyatı ne kadar oldu? Temmuz 2024 Alfa Romeo fiyat listesi...



Sevilen Otomobil firması Alfa Romeo temmuz ayına özel, avantajlı finansman koşulları ve takas olanakları sunan Temmuz kampanyasını duyurdu. Markadan yapıalan açıklamada Giulia ile Stelvio modelleri, temmuz sonuna kadar kredi ve takas seçenekleriyle satın alınabilecek. Kampanya kapsamında 500 bin lira için 12 ay yüzde 1,99 faizli kredi imkanı bulunuyor.

ALFA ROMEO FİYATI NE KADAR? ALFA ROMEO FİYATI KAÇ LİRA? TEMMUZ 2024 FİYAT LİSTESİ

Tercihini markanın premium kompakt SUV'u Tonale'den yana kullanmak isteyenlere de cazip fiyat avantajları sunuluyor.

Tonale'nin 2023 model dizel versiyonu, nakit alımlarda 1 milyon 991 bin 285 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, 280 HP gücünde şarj edilebilir hibrit (Plug-in) versiyonu ise 2 milyon 759 bin 710 liradan başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Alfa Romeo’dan dev Temmuz kampanyası! Alfa Romeo fiyatı ne kadar oldu? Temmuz 2024 Alfa Romeo fiyat listesi 

ALFA ROMEO TONALE ÖZELLİKLERİ!

Tonale, sahip olduğu yeni nesil yazılım mimarisi sayesinde çok çeşitli teknolojik yenilikler sunuyor. NFT blok zinciri sertifikasyonuna sahip ilk otomobil özelliğine sahip.

Otomobil içinde ve dışında en iyi deneyimi sağlamayı amaçlayan entegre dijital hizmetlerden oluşan bir eko-sisteme sahip.

Tonale Hybrid motorizasyonda yakıt tüketimi ortalama 5,7-6,2  (l/100 km); CO2 emisyon değeri 130-142 g/km arasında değişkenlik gösterebilir.  İlgili değerler WLTP prosedürüne göre ölçülmüştür.

CO2 ve yakıt tüketimi değerleri araç verilerinin karşılaştırılabilmesi amacıyla verilmiş olup gerçek emisyon ve tüketim değerleri; hava, yol koşulları, yük, araç bakım durumu ve seçilen opsiyonlara göre farklılık göstermekte. 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.alfaromeo.com.tr/

Araba almak isteyenlere ek vergi şoku! Fiyatlara zam geldi! Bu otomobilin fiyatı tam 100 bin TL arttı!

Araba almak isteyenler dikkat! Kampanyaya devam diyen Fiat, gözde modeli Egea Sedan'ı 799 bin 900 TL'ye satıyor!

Geri Dön