29 / 04 / 2024

Ali Acimen ilk butik projesi olan Dome Rezidans'ı Çekmeköy'de hayata geçirdi!

Ali Acimen ilk butik projesi olan Dome Rezidans'ı Çekmeköy'de hayata geçirdi!

Doğaltaş ve ince işler ile konut üretimine ısınan Ali Acimen ilk butik projesini Çekmeköy'de hayata geçirdi



Finans, tekstil ve restoran işletmecili ile iş hayatına atılan, 2008 yılında ise parke, ahşap, doğaltaş ve ince işler ile konut üretimine ısınan Ali Acimen ilk butik projesini Çekmeköy'de hayata geçirdi

Çeşitli işlerde faaliyet gösterdikten sonra rotasını konut üretimine çeviren ve Taşbina şirketini kuran Ali Acimen sektörün önünün açık olduğunu söyledi. sektöre Bodrum'da 20 konut ve 6 villadan oluşan proje ile adım adan Acimen, şimdi de biri Antalya'da bir diğeri Çekmeköy'de olmak üzere butik projelerin inşaatına başladı.

İki blokta yükseliyor

Dome rezidans toplamda 84 daireden oluşuyor. Dairelerin tamamı 1+1 ve 1+1 kat bahçeli olarak yapılıyor. Metrekare fiyatları 2 bin 200 lira ile 2 bin 800 lira arasında değişkenlik gösteriyor. Daireler 83-167 metrekare arasında değişiyor. 9 bin 700 metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip Dome rezidansın sosyal donatıları arasında yüzme havuzu SPA merkezi, fitness ve 7/27 hizmet alınabilecek resepsiyon bulunuyor. Henüz tanıtıma çıkmadıkları halde dairelerin 42 tanesinde satışların tamamlandığını belirten Acimen "İnce işlerde kaliteye önem verdik. Islak zeminler doğal taştan yapılıyor. Tüm ayrıntılara dikkat ediyoruz" dedi.

Eylül'de teslim

Kaba inşaatın yüzde 65'inin bittiği Dome rezidansta teslimler bu yılın eylül ayında yapılacak. Projede ev fiyatları 229 bin liradan başlangıç gösteriyor. 4 farklı tipte örnek dairenin hazırlandığı evler için anlaşmalı bankadan kredi de çekilebiliyor.

Antalya projesinde iddialı

Şirketin İstanbul ile aynı anda başlattığı Antalya projesinde de inşaat hızla yükseliyor. 4 blokta büyüklükleri 45 ile 160 metrekare arasında değişen toplam 114 daire yer alıyor. Evlerin metrekare satış fiyatı 1000 euro ile 1200 euro arasında değişiyor. Butik sitede kapalı otopark, havuz, sauna ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

Kartal'a göz koydu Etiler'e ışık yaktı

Ali Acimen yakın zamanda yeni bir konut inşaatına başlayabileceklerini de kaydetti. Acimen, "Kartal'da 42 haneli apartmanın sakinleri ile görüşme halindeyiz eğer anlaşabilirsek buraya 82 konutlu proje yapacağız. Ulus-Etiler-Bebek üçgeninde de arazi arıyorum. Hayalim orada konut yapmak" dedi.

HABER: EMİNE AÇAR - BUGÜN GAZETESİ


Geri Dön