Sektörel

Ali Ağaoğlu helikopterden indi, Rolls Royce'a bindi

Magazin Gazetecileri Derneği'nin geleneksel 'Altın Objektif Ödülleri', medya ve sanat dünyasına yağmur gibi yağdı

Magazin Gazetecileri Derneği'nin geleneksel 'Altın Objektif Ödülleri' töreni önceki gece Olivium Outlet Center'da düzenlendi. Sanat dünyasının ünlülerinin buluştuğu geceyi, Vatan Şaşmaz sundu. Seda Sayan ve Zerrin Özer ise şarkılarıyla müzik şöleni yaşattı.

SABAH'A İKİ ÖDÜL
Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun ana sponsor olduğu gecede; medya ve sanat camiası ödüle doydu. SABAH Magazin Servisi'nden İlker Gezici ve Başak Çokan 'Altın Objektif' kazanan gazeteciler arasında yer aldı. Gezici'ye ödülü 'Kışın bana gelen senaryoları yakarak ısınıyorum' röportajıyla verildi. Başak Çokan ise Süreyya Yalçın'ın 'Cicim ayları bitti' haberiyle 'Altın Objektif' aldı.

USTALAR 'ONUR'LANDI
Berkant, Eşref Kolçak, Haldun Dormen, Fikret Hakan, Gönül Ülkü ve Tekin Akmansoy'a '50. Sanat Yılı Üstün Başarı Ödülü' verilen gecede; 'Onur Ödülü' alan sanatçılar da şöyle sıralandı: Cüneyt Arkın, Ediz Hun, Halil Ergün, Hümeyra, Selahattin Alpay, Zerrin, Emrah.

BOYNU SARKTI FULAR TAKTI!
Zerrin Özer, boynuna neden fular taktığını açıkladı: "Epey kilo verdim ve boynumdaki deriler sarktı! Sizlerin beni öyle görmesini istemediğim için böyle bir şey yapmaya karar verdim. Daha 10 kilo vereceğim."

Hadise'yi beğenmedi
Oryantal Nuran Sultan, Hadise'nin Eurovision'da giydiği kıyafeti eleştirdi: "Dansöz kıyafeti ona hiç yakışmamış. Daha şık bir kıyafet ile çıkabilirdi."

Emrah'ı yalnız son görüşünüz
Emrah, MGD gecesine annesi Ayten İpek'le katıldı. Gazetecilerle sohbet eden Ayten İpek, "Oğluma eş buldum. Çok yakın zamanda bu konu hakkında sizi bilgilendireceğim. Daha bahsettiğim kişiyi Emrah ile de tanıştırmadım ama bu onu tek olarak son görüşünüz olabilir" dedi.
Günaydın