Sektörel

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 projesi hakkındaki iddialara cevap verdi!

Ülkemizin konut sektörüne vizyonu ve yatırımlarıyla yön veren Ağaoğlu; yepyeni bir yaşam alanı olan Maslak 1453 projesiyle, yalnızca 30 günlük bir tanıtım döneminde kırılması güç bir satış rekoru gerçekleştirmiş bulunuyor.

Ön satışlarına yalnızca ilk iki etapla başlanan Maslak 1453 projesinde, bugüne kadar 2.100 konutun satışı gerçekleştirildi. Maslak 1453 Projesi’nin elde ettiği başarıyı ve proje detaylarını değerlendirmek üzere bir basın toplantısı düzenleyen Ali Ağaoğlu, projenin tanıtım çalışmaları ile birlikte başlayan kimi eleştiri ve iddialara da cevap verdi.  


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun ve Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum’un yer aldığı Basın Toplantısında, Ali Ağaoğlu Maslak 1453 Projesinin başarısını değerlendirerek, “Bu başarı, kamuoyundaki Ağaoğlu markasına ve Ali Ağaoğlu’na olan güvenin göstergesidir. Bu proje sektörümüzün ve ülkemizin gerek ekonomik ve gerekse iş yaratabilme hacmi açısından ulaştığı düzeyi ortaya koyan önemli bir başarıdır. Bu proje ile ön satışlarda yurt içinde önemli bir başarı grafiği yakalayarak sektöre hareketlilik getirdik” dedi.


Ali Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin basın toplantısında 1. bölüm için tıklayınız!

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin basın toplantısında 2. bölüm için tıklayınız!

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin basın toplantısında 3. bölüm için tıklayınız!

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin basın toplantısında 4. bölüm için tıklayınız!

Ali Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin basın toplantısında 5. bölüm için tıklayınız!


www.maslak1453.com