30 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu'ndan milli sörfçü Çağla Kubat'a sponsor desteği!

Ali Ağaoğlu'ndan milli sörfçü Çağla Kubat'a sponsor desteği!

Çağla Kubat, 2011 Dünya Rüzgar Sörfü Şampiyonası'na Ağaoğlu sponsorluğuyla hazırlanacak. Ağaoğlu Şirketler Grubu, milli sörfçümüz Çağla Kubat'a sponsor oldu



 


 
Yatırımlarının yanı sıra eğitim, kültür-sanat ve spor alanlarında verdiği desteklerle de bilinen Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2010 yılının En Başarılı Yelken Sporcuları arasında yer alan Çağla Kubata sponsor oldu.

2010 yılında Dünya Windsurf Federasyonu tarafından En İyi Kadın Rüzgar Sörfçüleri arasında gösterilen ve kazandığı uluslararası başarılarla ülkemizin gururu haline gelen Çağla Kubat, bu yıl Vietnam, Kore, Costa Brava, Aruba, Hırvatistan, Türkiye ve Fransada gerçekleştirilecek olan 2011 Dünya Rüzgar Sörfü Şampiyonası'na Ağaoğlu sponsorluğuyla hazırlanacak.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Çağla Kubatın rüzgar sörfünde elde ettiği uluslararası başarıların etkileyici olduğunu belirterek, Ağaoğlu olarak spora ve sporcuya sahip çıkmayı ve destek vermeyi görev sayıyoruz. Çağla, son derece zor bir spor dalında bizlere gurur veren başarılar elde ediyor. 2011de de hedeflediği başarıları kazanacağına ve bizleri gururlandıracağına inanıyoruz diye konuştu.

Ağaoğlu sponsorluğunu değerlendiren Çağla Kubat ise 2011 yılında Türkiye ve Dünya Şampiyonalarında Ağaoğlu sponsorluğuyla yarışıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu yıl Dünya Şampiyonasında ilk üçün içerisinde yer almayı hedefliyorum. Ağaoğlunun da desteğiyle bu başarıyı elde edeceğime inanıyorum dedi.


Geri Dön