Sektörel

Ali Ağaoğlu'ndan yeni My New Work projesi!

Aali Ağaoğlu, Ataşehir'de İstanbul'un Anadolu Yakası'na hitap edecek bir eğlence kompleksinin de içinde yer alacağı yeni projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı. Projenin ayrıntıları Eylül'de belirlenecek.

Ofis, A M ve eğlence konseptli "My New Work" projesinin tüm detaylarının eylül ayı içerisinde netleşmesinin beklendiği kaydedildi. 


ALİ Ağaoğlu, Ataşehir'de İstanbul'un Anadolu Yakası'na hitap edecek bir eğlence kompleksinin de içinde yer alacağı yeni projesini hayata geçirmek için düğmeye bastı. Finans Merkezi'ne yakınlığı ile dikkat çeken proje Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige'ye komşu 80 milyon dolar değerindeki parselde yükselecek. 


Proje ikinci eşe emanet Restoranlardan sinemaya, diskodan gazinoya kadar eğlence anlamında her şeyi içerecek proje de AVM ve ofisler de yer alacak. Ağaoğlu'nun dünyaca ünlü birkaç yemeiçme markasıyla da görüşmelerinin sürdüğü öğrenildi. Harfiyat çalışmalarının başlayeni işi dığı projenin adı ise "My New Work" (Benim Yeni İşim) olacak. 


Projenin eğlence ünitelerinin başında ise Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun eski Satış Pazarlama Koordinatörü, Ali Ağaoğlu'nun ikinci eşi Ayten Alpar olacak. 


Yaklaşık 20 bin metrekare kiralanabilir alanın bulunacağı eğlence merkezi 30 milyon dolara mal olacak. Ali Ağaoğlu'nun yalan çevresine proje için "Yeme, içme işi Ayten'in hobisi. Dünyayı gezdi, yıllarca yaşadığı yurtdışında kurslara katıldı. İş hayatında çok başarılıydı, geri dönsün istiyorum. Anadolu Yakası'nın eğlence ihtiyacını karşılayacak çok iyi bir eğlence AVM'si yapacağından hiç kuşkum yok. Sonuna kadar destekliyorum" dediği belirtiliyor. 


Sözcü