16 / 07 / 2024

Ali Ağaoğlu’nun Muğla'daki projesi, Milas Kuş Cenneti'ni tehdit mi ediyor?

Ali Ağaoğlu’nun Muğla'daki projesi, Milas Kuş Cenneti'ni tehdit mi ediyor?

İş insanı Ali Ağaoğlu Muğla’nın Milas ilçesi, Hasanbağı Mevkii’nde bulunan tuzla sulak alanının bitişiğindeki araziye, avokado çiftliği kurdu. Proje,  Milas Kuş Cenneti'ni tehdit ettiği gerekçesiyle tepkilere neden oldu. İşte ayrıntılar...



İş insanı Ali Ağaoğlu'na ait, Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Dörtepe Mahallesi Hasanbağı Mevkii’nde bulunan tuzla sulak alanının bitişiğindeki arazide, avokado çiftliği kuruldu.  

ORGANİK TARIM YALITIMI AVOKADO ÇİFTLİĞİ PROJESİ!

Mülkiyeti Ali Ağaoğlu ve Besim Tibuk’a ait olan ‘Organik Tarım Yatırımı Avokado Çiftliği’ projesi için 25.000 avokado ağacı dikildi. 

MAHALLE SAKİNLERİ DİKEN ÜZERİNDE

Avokado Çiftliği projesinin çalışmaları sürerken, yanı başındaki mahalle sakinleri adeta diken üstünde. 

Bölgede tarımsal üretim yapan mahalle sakinleri, hem Avokado Çiftliği’nin hem de ‘Kasaba Projesi’nin kendileri üzerinde ciddi baskı oluşturduğunu anlattı.

MİLAS KUŞ CENNETİ TEHLİKE ALTINDA MI?

Projenin hayata geçmesi sonrası bölgede tarımsal üretimin son bulacağını ifade eden mahalle sakinleri, ruhsat izinlerinin verilmesine de tepkililer. Özellikle Bargilya ve Kuş Cenneti’ni bekleyen tehlikeye dikkat çeken mahalle sakinleri, geç olmadan projenin durdurulmasını istiyorlar.

Milasmevzu söz konusu projeyi instagram hesabından paylaştı. Paylaşının altına ise yüzlerce yorum geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

 

Maslak 1453 projesinin imar planı 7. kez iptal edildi!

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Geri Dön