12 / 05 / 2024

Aliağa Belediyesi Yeni Mahalle'deki gayrimenkulleri kiraya verecek!

Aliağa Belediyesi Yeni Mahalle'deki gayrimenkulleri kiraya verecek!

Aliağa Belediyesi, Atatürk Mahallesi ve Yeni Mahalle’de bulunan taşınmazlarını kiraya vereceğini açıkladı. İhaleye katılmak için ihale dokümanının alınmasının zorunlu olduğu da duyuruda yer aldı.



Aliağa Belediyesi, Atatürk Mahallesi ve Yeni Mahalle’de bulunan taşınmazlarını kiraya vereceğini açıkladı.

Taşınmazlarını üç yıllığına kiraya vereceğini duyuran Aliağa Belediyesi, ihaleyi, 2886 sayılı kanunun 45. maddesi gereğince açık teklif usulünce, 30 Temmuz Perşembe günü Aliağa Belediyesi hizmet binasında bulunan encümen toplantı salonunda gerçekleştireceğini bildirdi. İlk ihalede Atatürk Mahallesi, Beyazıt Caddesi numara 6/40 adresinde bulunan tuvaletin kiraya verileceği ve tuvaletin muhammen bedelinin 15 bin 12 TL olduğu ifade edilirken, geçici teminatının da bin 351 TL 8 kuruş olarak belirlendiği açıklandı. İhalenin ise, saat 14.00’da yapılacağı bildirildi. İkinci ihalenin de, Yeni Mahalle, Anadolu Caddesi numara 42/4 adresinde bulunan bay ve bayan tuvaletlerinin kiraya verilmesi için yapılacağı açıklandı. Bay ve bayan tuvaletlerinin muhammen bedelinin 4 bin 200 TL olduğu, geçici teminatının 378 TL 20 kuruş olarak belirlendiği belirtildi. Bay ve bayan tuvaletlerinin ihalesinin saat 14.20’de yapılacağı açıklandı. Son halenin ise ise, Yeni Mahalle, Anadolu Caddesi numara 42/6 adresinde bulunan çay ocağının kiraya verilmesi için yapılacağı, çay ocağının muhammen bedelinin 4 bin 680 Türk Lirası, geçici teminatının ise 421 Türk Lirası 20 kuruş olduğu kaydedildi. Çay ocağının ihalesinin saat 14.30’da yapılacağı kaydedildi.

Aliağa Belediyesi, ihale şartnamesi ve eklerinin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nde bedelsiz görülebileceği aktararak, ihale suretinin kopyasını 20 TL karşılığında aynı müdürlükten alınabileceği belirtti. İhaleye katılmak için ihale dokümanının alınmasının zorunlu olduğu da duyuruda yer aldı.



Hürriyet 


Geri Dön