Konut

Alibey Konakları'nda 0 faizle!

KY Yapı imzasını taşıyan Alibey Konakları'nda 0 faizle ödemeler yapılıyor. Projede yer alan kampanyalar arasında takasta yapılabiliyor.

Bu haftaki konuğumuz, baba mesleğini kurduğu KY Yapı ile sürdüren genç işadamı Kadir Yıldız oldu. Kadir Yıldız ile Kocaeli'nin şirin beldesi Değirmendere'de hayata geçirdiği prestij projesi Alibey Konaklarını ve inşaat sektörünü konuştuk. 


Farklı mimarisi, deniz manzaralı daireleri ve akıllı ev sitemleriyle bölgede fark yaratacaklarını söyleyen Kadir Yıldız, "Alibey Konaklarını görmeden ev almayın" diyor.


Kadir bey kendinizi tanıtır mısınız? 

Aslen Gümüşhaneli'yim. Son lü yıldır Kocaeli'nde inşaat sektöründe faaliyet gösteriyorum. Üniversite eğitimimi yarıda bırakıp babama yardımcı olmak amacıyla inşaat sektörüne girdim. İnşaat geçmişimizin yanı sıra şömine imalatı konusunda da faaliyet gösteriyoruz. Babamın 1958 yılında kurduğu Yıldız inşaat daha çok yap-sat alanında faaliyet gösteriyordu. Babam Ali Rıza Yıldız, yıllar önce büyük projeler hayat geçirdi. Büyük projeler derken zamanına göre 50 daire inşaatı bile çok büyüktü. Bunların sayısı da oldukça fazla. Benim dönemimde ise İstanbul. Ankara ve Kocaeli'nde KY Yapı adıyla inşaat ve yap-sat alanında faaliyet gösteriyoruz. 


ÖDEME AVANTAJLARI 

Konut edinmek isteyenlere sağladığınız kolaylıklar nelerdir? 

Satış ekibimiz doğru zamanlarda çok çeşitli kampanyalar yapıyor. Ödeme koşulları da çeşitli tabi ki. Örneğin, sıfır faiz olanağımız var ki yoğun talep gören bir uygulama. Devam eden etabımızda teslime kadar önceden belirlenen periyotlarda faizsiz ödeme yapabiliyorsunuz. Bununla beraber başka bir gayrimenkulünüzü değerlendirmek isterseniz takas seçeneğimiz de mevcut. Değirmendere hakkında bilgi verir misiniz? 


Değirmendere eşine az rastlanır güzellikte bir yerdir. Küçük Avrupa diyebiliriz. 

Özellikle insanlarıyla huzur beldesidir Değirmendere. En güzel şey ise eşinizi dostunuzu alıp gece o tertemiz deniz kenarındaki çimlere uzanıp dalga sesleriyle Körfeze düşen ay ışığının altında keyif çatabilirsiniz. Ben huzur bulduğum yer olarak görüyorum burayı. 


17 AĞUSTOS MİLAT OLDU 

17 Ağustos 1999 depremi hem Kocaeli hem Türkiye'de inşaatçılık açısından bir milat oldu, inşaatçılıkta sistem değişti. Sizce sağlam yapı için bu değişiklikler yeterli mi? 

inşaat sektörü, dünyada büyük ekonomilere yön veren lokomotif sektördür. Bu nedenle hata payı yok denecek kadar tiz olmalıdır. 


Türkiye'de maalesef 1999 depremi gibi acı bir hadisenin yaşanması bu konuda daha önce atılması gereken adımların gecikmeli olarak atılmasını sağladı. Özellikle Büyük Marmara Depreminden sonra sektörün tam denetimli hale gelmesi, projelerin her adımında sorumluluk alan kişilere hukuksal yaptırımlar, güvenin ve kalitenin günden güne artmasında büyük pay sahibi oldu. 

Birçok yerde konut inşaatı yaptınız. Depremden sonra konut almak isteyenlerin talepleri de değişti. Bu sizi nasü etkiledi. Talep edilen konut türü nasü? 


Deprem travması, insanlarda yeni projelere eğilim geliştirdi. Deprem öncesi konutlara talep azalırken, yeni projeler hangi nitelikte olursa olsun sağlamlık ve alçak kat açısından değerlendirildi. 

Biz ise sektördeki konumumuz gereği güçlü, nitelikli, estetik ve en önemlisi ulaşılabilir projeler inşa etmeyi kendimize misyon edindik. Ayrıcalıklı konutların herkesin hakkı olduğunu savunuyoruz. 


Kocaeli için yeni projeleriniz var mı? 

KY Yapı olarak Değirmendere'de mart ayından başlayacağımız 5 Blok 32 daireden oluşan akıllı ev sistemi projemiz var. Sektör anlamında en prestijli projemiz olacak. 

Her bir dairenin bütün alanları deniz görecek. Muhteşem manzarasının yanı sıra kapalı otoparkından jeneratörüne, su deposundan dış görüntüsüne kadar her şeyi ile fark yaratan bir proje olacak. 

Sıra dışı mimarisi ve tam akıllı ev sistemi ile bu proje Değirmendere'nin prestiji olacak. Proje 'Alibey Konakları' adını taşıyacak. Dairelerin hepsi 3+1 dubleks ve 165 metrekare alana sahip olacak ve 12 avda teslim edilecek. 


Ev almak isteyenler neden Alibey Konakları'nı tercih etmeli? 

Bahsettiğim gibi nitelik, estetik ve ulaşılabilirlik. Bunlar Alibey Konaklarında fazlasıyla mevcut. 

Alibey Konakları'nda kullanılan malzeme ve uygulanan işçilik konusunda bilgi verir misiniz? 

Günümüzün inşaat standartlarının dahilinde, estetik, kullanış ve sağlamlık açısından kaliteden taviz verilmeden malzeme temini yapılıyor. Ayrıca işçilik bizim inşaatlarımızda fark yaratan en önemli unsurlardan biridir. Yaptığımız işi önce kendimizin beğenmesi lazım. En iyi işçilikle fark yarattığımızı söyleyebilirim.


Posta Doğu Marmara