08 / 05 / 2024

Alişan: Evimde İbranice yazılar çıkıyor!

Alişan: Evimde İbranice yazılar çıkıyor!

Şarkıcı Alişan, "Ne zaman mutlu olsam duvarda yazılar çıkıyor ve bu yazılar ancak deterjanlı su ile silinebiliyor. Başta küçük yeğenimin kalemle yaptığını sandık ama bunun böyle olmadığı ortaya çıktı" diyor...



 

Altüst Muhabbetler adlı programda konuşan şarkıcı Alişan Ne zaman mutlu olsam duvarda yazılar çıkıyor ve bu ancak deterjanlı su ile silinebiliyor dedi

Şarkıcı Alişan evinin salona açılan kapısının duvarında kendi kendine İbranice yazılar çıktığını söyledi. Yakın arkadaşı Demet Akalınla beraber konuk olduğu Altüst Muhabbetler isimli programda yaşadığı tüyler ürpertici olayı anlatan Alişan, kendisine büyü yapıldığını iddia etti ve şöyle konuştu:

Ne zaman mutlu olsam duvarda yazılar çıkıyor ve bu yazılar ancak deterjanlı su ile silinebiliyor. Başta küçük yeğenimin kalemle yaptığını sandık ama bunun böyle olmadığı ortaya çıktı. Çünkü yazılar tekrar tekrar çıkmaya başladı. Bunu bir bilene sordum. Yazıların karışık yazıldığı için özel bir anlamının olmadığını ancak İbranice olduğu söyledi.

Fotoğrafını Demete gönderdim

Bana evden taşınmamı söyleyenler de var ama bunun bir anlamı yok. Çünkü benimle ilgili olan bir şey bu... Başka yere de gitsem aynı şey olacak. Yazıların fotoğrafını çektim ve Demet Akalına da gönderdim. Bu yazılar sadece ben mutluyken çıkıyor ve çoğalmaya başlıyor. Bu işlemi yapanlar beni televizyonda mutlu gördüklerinde rahatsız olup bunu tekrarlıyormuş. Yazıların çıkmaya başladığını görünce hemen Kuran okuyorum. Geçenlerde yazıların önünde Yasin okumaya başladım. İnsanın sinirleri bozuluyor. Duvarı yıkasın geliyor.

Demet Akalın da yazılara tanık olduğunu söyledi ve Alişan yazıların fotoğrafını çekip bana da gönderdi. Ben de bana da bulaşır diyerek hemen korkup sildim. Bence büyüye inanmak da gerçekleşmesini daha çok sağlıyor yorumunu yaptı.

MİLLİYET

 


Geri Dön