Kim Kimdir?

Alistair Baran Blake Kimdir? Alistair Baran Blake mesleği nedir?

Alistair Baran Blake kimdir? Alistair Baran Blake’nin mesleği nedir? Alistair Baran Blake eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!Ş

MERKO GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Alistair Baran Blake kimdir? Alistair Baran Blake önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alistair Baran Blake biyografik bilgisi...

ALİSTAİR BARAN BLAKE KİMDİR?

Alistair Baran Blake, Türk bir iş insanıdır. Blake, 1982 yılında dünyaya geldi.

ALİSTAİR BARAN BLAKE EĞİTİM DURUMU!

Alistair Baran Blake 2004 yılında İngiltere Reading Üniversitesinde Gıda Mühendisi bölümünden mezun oldu. Yani Blake Gıda mühendisidir.

ALİSTAİR BARAN BLAKE İŞ HAYATI!

Alistair Baran Blake, Türkiye Salçacılar ve Konserveciler Derneği yönetim kurulu üyesi olarak tanınıyor. Baran Blake birçok önemli başarıya da imza atmış bir isim.

Globol anlamda çalışmıştır. Bununla birlikte Türkiye için de pek çok projeye imza atmıştır. Blake, iş hayatına, üniversite öncesinde donmuş bezelye üretim tesislerinde gıda alanında başladı. Üniversiteye devam ederken de 6 ay gıda endüstri için proje danışmanlığı ve 6 ay gibi bir süre çerçevesinde de global bir gıda şirketi olan Kerry Foods’da görev yapmıştır.

Metin Barokas kimdir? Metin Barokas evli mi?

Murat Kasaroğlu Kimdir? Murat Kasaroğlu ne iş yapıyor?