Sektörel

AlizePark Evleri'nin sosyal tesisleri tatili aratmıyor

İstanbul'un en düzenli gelişen Kurtköy-Yenişehir Bölgesi'nde yapımına devam edilen AlizePark Evleri, sunduğu sosyal tesis imkanları ile sakinlerine tatili aratmazken, renkli bir yaşamın da kapılarını aralıyor

AlizePark Evleri, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanı ile huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor. 300 metrekarelik kapalı alana sahip AlizePark Club'te ise fitness salonu, sauna, şok duşu, kafeterya, bilardo, masa tenisi, çeşitli masa oyunları, site toplantıları ve özel günler için kullanıma uygun toplantı salonu imkanı da bulunuyor.

AlizePark Evleri ayrıca, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, çocuk havuzu ve açık-kapalı çocuk oyun alanı ile ebeveynlerin huzur içinde olmasını sağlıyor. AlizePark Evleri'nde bulunan açık-kapalı oyun alanları ile çocuklar güven içerisinde eğleniyor. 


Fonksiyonelliğin ön planda tutulduğu, yalın ve sade mimarisiyle dikkat çeken, 195 metrekare, 170 metrekare, 140 metrekare ve 120 metrekarelik konut seçenekleri bulunan AlizePark Evleri'nde, konut fiyatları büyüklüklerine göre 195 bin TL ile 335 bin TL arasında değişiyor. 
 
0216 683 93 93

www.alizepark.com

info@alizepark.com

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Kurtköy'de tatili aratmayan konutlar

Kurtköy-Yenişehir bölgesinde yapımı devam eden AlizePark Evleri, içinde yer alan sosyal imkanlarıyla tatili aratmıyor, Proje içinde tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları bulunuyor. 300 metrekarelik kapalı alana sahip AlizePark Club'ta fitness salonu, sauna, şok duşu, kafeterya, bilardo, masa tenisi, çeşitli masa oyunları, bulunuyor. Projede 120, 140 , 170 ve 195 metrekarelik daire seçenekleri yer alıyor. AlizePark Evleri'nde daire fiyatları büyüklüklerine göre 195 bin TL ile 335 bin TL arasında değişiyor.
Sabah Emlak

AlizePark Evleri tatili aratmıyor

İstanbul Kurtköy-Yenişehir'de inşa edilen AlizePark Evleri, sosyal tesisleri ile sakinlerine tatili aratmıyor. Projede, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanı bulunuyor. 300 metrekarelik kapalı alana sahip AlizePark Club'te ise fitness salonu, sauna, şok duşu, kafeterya, bilardo, masa tenisi, çeşitli masa oyunları, toplantı salonu bulunuyor. 120 ile 195 metrekare arasında farklı daire seçenekleri bulunan projede fiyatlar, 195 ile 335 bin TL arasında değişiyor.
Takvim