Genel

Alkent 2000'den Başkan Akgün'e teşekkür mektubu!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e ilçeye yaptığı hizmetler ve yurtdışındaki başarıları için bir teşekkür mektubu verdiler. Mektup veren İcra Kurulu üyeleri, yapılan hizmetlerin her açıdan örnek teşkil ettiğine dikkat çektiler.


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e ilçeye yaptığı hizmetler ve yurtdışındaki başarıları için bir teşekkür mektubu verdiler.


Eski Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı, Büyükelçi ve İstanbul Milletvekili M. Şükrü Elekdağ başkanlığındaki Alkent 2000 İcra Kurulu üyeleri, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü ziyaret ederek Büyükçekmece için yurtiçinde ve yurtdışında yapmış olduğu hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ettiler.


"Hizmetleriniz her açıdan örnek teşkil etmektedir"


Başkan Akgün'e teşekkürlerinin ifadesi olarak bir mektup veren İcra Kurulu üyeleri, yapılan hizmetlerin her açıdan örnek teşkil ettiğine dikkat çektiler.


Mektupta, ALKENT 2000 Sitesi sakinleri olarak Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün canla başla çalıştığına şahit olunduğu, yapılan önemli hizmetlerin takdir ile karşıladığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:


"Büyükçekmece'ye örnek bir belediyecilik anlayışı ve bilgisiyle verdiğiniz hizmetlerin Avrupa Konseyi tarafından da takdire mazhar olması şayanı dikkattir. Nitekim Büyükçekmece'ye, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Konseyi tarafından üç yıl peş peşe "Avrupa 12 Yıldız Şehir" unvanının layık görülmesi, bizler için guru vesilesi olduğu gibi, aynı zamanda da görevinizi tam bir liyakatla yaptığınızın teyidi niteliğindedir."​




Büyükçekmece Belediyesi