Proje Güncel

Allsancak fiyat listesi Ekim 2022!

İzmir'in kalbi Alsancak’ta yükselen Allsancak projesinde 1.000 konut ve 37 adet ticari alan yer alıyor. Peki Allsancak projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Allsancak fiyat listesi Ekim 2022! Projede 1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri bulunuyor

Allsancak projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri bulunuyor. 

 

İzmir ve Körfez manzarasına sahip olan Allsancak projesinde teslimlerin 2023 Aralık'ta yapılması planlanıyor. 

Peki Allsancak projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Allsancak fiyat listesi Ekim 2022!

1+1’den 5+1’e kadar değişen konut tiplerinin yer aldığı Allsancak projesinde, konut büyüklükleri 58,47 metrekare ile 311,84 arasında değişiyor. 

Allsancak projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terasları, pilates ve yoga alanları, fitness merkezi, bisiklet yolu, yürüyüş yolu, mini futbol sahası, basketbol sahası, masa tenisi, skate park ve paten parkuru gibi çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor. 

 

Ferah balkonların yer aldığı daireleriyle dikkat çeken proje, İzmir'in kalbinde ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Allsancak projesinde günlük ihtiyaçların karşılanabileceği, alışveriş ve yeme alanlarının yer aldığı Allsancak Çarşı bulunuyor. 

Allsancak projesinin sosyal alanları arasında Plat Station Odası, Mini Sinema ve kafe ile restoranlar da yer alıyor. Projede yer alan 1+1 ve 2+1'ler için bir adet, 3+1 ve daha büyük daireler için iki araçlık otopark alanı bulunuyor. 

Allsancak projesinde yer alan 5 oda 1 salon dairelerin satışı henüz başlamadı. Allsancak, tramvay istasyonuna 400 metre, Alsancak Garı'na 1,2 kilometre mesafede yükseliyor. Projede otel, okul da yer alıyor.

Allsancak fiyat listesi Ekim 2022

Allsancak projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Allsancak projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 3 milyon 500 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Proje kapsamında yüzde 10 indirim, yüzde 1.20'den başlayan faiz oranları ve 120 ay banka kredisi imkanları sunuluyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından geçtiğimiz Temmuz ayında yayınlanan Allsancak Değerleme Raporuna göre, projenin tamamlanması durumunda o günkü değeri 4 milyar 437 milyon 788 bin 161 Türk Lirası şeklinde açıklanmıştı.

Web: https://www.allsancak.com/

Ege Yapı Urla Kekliktepe yıl içinde satışta! Yeni proje!

Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi!

Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi Ekim 2022!