Otomobil

Alman kalitesinin simgesi Audi A6 model seçeneklerinde de zirve yaptı. İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi!

Alman otomobil devi Audi’nin amiral gemisi A6 alternatif seçenekleri artırdı. Peki fiyatları ne oldu. İşte 28 Nisan 2022 güncel fiyat listesi. Peki hayalleri süsleyen bu otomobilin teknik özellikleri neler ve fiyatı ne kadar

İlerleme sadece hissedilmekle kalmaz, yaşanır’ sloganıyla satışa sunulan Audi’nin amiral gemisi A6 kalitesi kadar model seçenekleriyle de ön plana çıkıyor. Peki hayalleri süsleyen bu otomobilin teknik özellikleri neler ve fiyatı ne kadar.

"Yakıt tüketimi, ortalama:¹ 7.4–4.0 l/100 km

CO₂ emisyonları, ortalama¹: 170–104 g/km

Tasarımın verimlilik ve sportiflik stil ile buluştuğu A6 üst sınıfın hızını belirliyor. A6 eskisine göre daha atletik bir görünüm kazanmış. Genişletilmiş singleframe'den, sportif krom detaylı yan hava menfezlerine ve dar formlu farlara kadar ilerici bir yapıya sahip olan A6 Sedan'ın ön kısmı ilk bakışta harika bir etki yaratıyor. Tekerlek kemerlerinin üstündeki güçlü kavislere sahip keskinleştirilmiş omuz çizgisi, quattro mirasını vurguluyor. Dış aynalar, tornado çizgisi üzerinde sportif bir şekilde konumlandırılmış. Üstelik coupé benzeri akıcı tavan çizgisine sahip.

 

HD Matrix LED farlar opsiyonel. Yaklaşan trafiği göz kamaştırmadan optimum yol aydınlatması sağlıyor. Karakteristik aydınlatma segmentlerinin dışa odaklanması sayesinde A6 Sedan'ın etkin ışın genişliğini en üst seviyeye çıkarıyor. MMI Navigasyon da opsiyonel. Ekran ebadı 10,1 inçe çıkarılmış. Üst ve standart 8,6 inçlik alt HD ekranlar, gösterge paneline kusursuz bir şekilde uyum sağlıyor. Üst gösterge ekranında araç bilgileri, bilgi eğlence sistemi ve navigasyon çok kolay bir şekilde kontrol edilebiliyor. Alt gösterge ekranında ise metin girişleri, klima ve çeşitli konfor işlevlerini rahatlıkla yönetmek mümkün.

Benzinli motor, 3.0 TFSI1 340 hp güç çıkışı ve 500 Nm tork ile 0'dan 100 k/s'e 5,1 saniyede ulaşarak kendini gösteriyor. Benzer performans 286 hp güç çıkışına ve 620 Nm torka sahip 3.0 TDI2 V6 dizel motorda da ortaya çıkıyor. Tüm motorlar yeni yarı hibrit teknoloji ile donatılmış durumda.

İlerici direksiyon sistemi ve opsiyonel olarak sunulan dinamik dört tekerlekten yönlendirme sistemi, çevikliği ve manevra kabiliyetini artırıyor. Sportif bir şanzıman ile güçlü bir sürüş dinamiği sağlanıyor. Opsiyonel olarak sunulan 21" jantlar, sportifliği vurguluyor.

Opsiyonel ambiyans aydınlatması paketi eşsiz bir atmosfer yaratıyor. Belirgin forma sahip ışık hatları, gösterge panelini, orta konsolu ve diğer çarpıcı tasarım yapılarını kesintisiz aydınlatmayla 30 farklı renk tonunda vurguluyor.

İşte AUDİ A6’nın 28 nisan 2022 fiyat listesi.

Editörün notu: Bu haber 28 Mart 2022 18.35’te yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14,84 TL, euro 15,64 TL, altının gramı ise 906 TL değerinde.

Fiat Panda Serisi'nin fiyatları ne kadar?

BMW 320i fiyatları ne kadar?

Mazda6 fiyatlarında kaçırılmayacak fırsat!