Otomobil

Alman otomotiv devinin bu model araçlarında ölümcül fren arızası! Firma servislerde ücretsiz tamir edecek

Alman lüks otomotiv firması 2006 ile 2012 yılları arasında üretilen model araçlarında ölümcül fren arızası tespit etti. Dünya genelinde bu model araçlara sahip olanların otomobillerini servise çektirmeleri istendi. Firma arızayı ücretsiz tamir edecek.2006'dan 2012 model yıllarına kadar belirli araç modellerini kapsayan problem sonrası şirket, bu modellerin sürücülerine sürüşü bırakma uyarısında bulundu

Alman lüks otomobil markası Mercedes, frenlerin arızalanmasına neden olabilecek bir sorun nedeniyle 292 binden fazla aracı geri çağırdı. 2006'dan 2012 model yıllarına kadar belirli araç modellerini kapsayan problem sonrası şirket, bu modellerin sürücülerine sürüşü bırakma uyarısında bulundu. Alman otomobil üreticisi Mercedes Benz, araçları geri çağırma kararı aldı. Mercedes ayrıca araç sahiplerinin servise gidebilmeleri için ücretsiz çekici hizmeti sunacak.

 

ÜCRETSİZ YAPILACAK İKAME ARAÇ VERİLECEK

Geri çağırma, 2006'dan 2012 model yıllarına kadar belirli ML, GL ve R-Class model araçları kapsıyor.

Mercedes yaptığı açıklamada, nadir durumlarda sert frenlemenin hidroforda mekanik hasara yol açabileceğini ve araçların fren pedalıyla durdurulmasının mümkün olamayabileceğini ifade etti. Mercedes, ücretsiz onarımların hemen yapılamaması durumunda bayilerin araç sahiplerine ödünç araba bulma konusunda yardımcı olacağı belirtildi.

Benzinli ve dizel otomobillerin yola çıkması yasaklanacak! Tarih belli oldu

Bakan Vedat Bilgin emekli ve memurlara verilecek ek zam için aranan şartı ilk kez açıkladı: Her şey buna bağlı

Emekli ve memur maaşlarına yüzde 40 zam hesabı! Seçenek ikiye indirildi 15 meslek grubu etkilecek

Buğdayda en yüksek fiyat belli oldu! Toprak Mahsülleri Ofisi'nden kritik buğday fiyatı hamlesi