01 / 05 / 2024

Almanar Group Danışmanlık Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Almanar Group Danışmanlık Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Golbarg Kheırandısh ve Seyedsina Askari ortaklığında kuruldu.



Almanar Group Danışmanlık Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Golbarg Kheırandısh ve Seyedsina Askari ortaklığında kuruldu.

Almanar Group Danışmanlık Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Motorlu hafif kara taşıtlarının ve arabaların sürücüsüz olarak kiralanması ve leasingi (3.5 tondan daha az olan otomobil, kamyonet, vb. dahil, motosiklet hariç) (finansal leasing hariç) yapmak. 2-Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. 3-Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 4-İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 5-Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 6-Bakkal ve marketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı perakende ticaret) yapmak. 7-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 8-Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda tekstil ürünleri perakende ticareti yapmak. 9-Kadınlar için kuaför işletmelerinin faaliyetleri yapmak 10-Erkekler için kuaför ve berber işletmelerinin faaliyetleri yapmak. 11- Her türlü gıda ithalatı ve ihracatı yapmak 12-Her türlü tekstil ithalatı ve ihracatı yapmak.


Geri Dön