İş Fırsatları

Almanya işçi alımı için düğmeye bastı! 1.98 milyon personel alınacak! Fırsatlar başlıyor!

Almaya işçi alımı için düğmeye bastı. Alınan yeni karara göre toplamda 1.98 milyon personel alımı olacak. Fırsatlar geliyor. İşte ayrıntılar... Almanya toplamda  1

Almanya'nın merakla beklenen işçi alım haberi sonunda geldi. Almanya toplamda  1.98 milyon personel alacağını duyurdu.

ALMAYA 60 BİN İŞÇİ ALACAK!

Almanya'dan son dakika içi alımı ilanı geldi. Milyonlarca kişi Almaya'nın işçi alımlarını merak ederken beklenen haber geldi. Gelen bilgilere göre Almanya'ya 60 bin işçi alımını düzenleyen yasa tasarısı kabul edildi ve işçi alımı başlayacak.

Ciddi bir personel eksikliği bulunan Almanya'da nitelikli göçmenlik yasasında yapılan değişiklik sonunda Federal Meclis'ten geçti.

Meclis'te yapılan görüşmede nitelikli işgücü eksikliği ile mücadele konusunda yardımcı olacak düzenleme kabul edildi. Kabul edilen düzenleme ile göçmenlerin ülkeye daha kolay bir şekilde gelmeleri sağlanacak.

Düzenleme, 388 evet oyuyla kabul edildi. İçişleri Bakanı Nancy Faeser, konuyla ilgili yaptığı açıklamada dünyanın en modern göçmenlik yasasına sahip olacaklarını ve bürokrasinin önemli ölçüde azaltıldığını belirtti.

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı İle İlgili Yeni Fırsatlar! İstanbul, Denizli, Tekirdağ ve İzmir'de Bekçi Alımları..

İŞKUR resmen açıkladı! 17 bin 450 TL maaş ile hastanelere personel alınacak! Fırsatı sakın kaçırmayın!

İŞKUR açıkladı! En az ilkokul mezunu sürekli işçi alımı başladı! Hemen başvurun!

 

1.98 MİLYON PERSONEL EKSİKLİĞİ VAR!

Alman şirketlerinin yayınladığı son verilere göre toplam  1.98 milyon işçi eksikliği olduğu tespit edildi.  Vasıflı işgücü eksikliği birçok sektörü derinden etkilemekte ve nitelikli personel eksikliğinin giderilmesi için çalışmalar hızlandırıldı.

Meclis tarafından kabul edilen düzenleme kısa sürede yürürlüğe girecek ve Almanya'ya işçi alımı için başvurular kabul edilmeye başlanacak. Bu düzenleme ile birlikte her yıl en az 60 bin nitelikli personel alımı gerçekleştirilecek.