Sektörel

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 18 Mart'ta etkinlik düzenliyor!

JLL Türkiye’nin Ülke Başkanı Avi Alkaş'ın genç yaşta vefat eden oğlu Alp Alkaş anısına, oluşturulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi’nin düzenlediği etkinlik için sektörün önde gelen isimleri 18 Mart Çarşamba günü biraraya geliyor.

Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler veren ve yatırım yönetimi danışmanlığında uzman olan JLL Türkiye’nin Ülke Başkanı Avi Alkaş'ın genç yaşta vefat eden oğlu Alp Alkaş anısına, Alkaş ailesi ve Özyeğin Üniversitesi ile birlikte oluşturulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi’nin düzenlediği etkinlik için sektörün önde gelen isimleri 18 Mart Çarşamba günü biraraya geliyor.


JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, Hüsnü M. Özyeğin Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Tema Holding/LC Waikiki ve Küçükler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük ve Emaar Türkiye Pazarlama ve Satış Direktörü Ümit Türüdü Şen’in katılımıyla gerçekleşecek buluşmada, gayrimenkul sektörünün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenecek sempozyum ve eğitim programları hakkında bilgi verilecek.


Etkinlik Asya Pasifik Gayrimenkul Araştırma Sempozyumu da dahil olmak üzere Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi öncülüğünde gerçekleştirilecek.