27 / 04 / 2024

Alquds İstanbul Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Alquds İstanbul Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Dıana J.I. Abumandıl tarafından kuruldu. 



Alquds İstanbul Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Dıana J.I. Abumandıl tarafından kuruldu. 

Alquds İstanbul Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Kreş,ana okulu,öğrenci yurtları açmak işletmek 2-Şirketin amacı eğitim-öğretim kültürel ve teknik konularda özel gündüzlü ve yataklı ana okulu,ilk ve orta okullar,yurtlar,kurslar açmak işletmek, 3-Şirket eğitim-öğretim ve sosyal yazışmalar düzenleyebilir 4-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 5-Her türlü hediyelik eşya alım satım ithalat ve ihracatını yapmak 6-Her türlü giyim eşyalarının alım satım ithalat ihracatını yapmak 7-her türlü elektronik eşyaların tamirini yapmak almak satmak ithalat ve ihracatını yapmak 8-Her türlü imitasyon takı imalatı yapmak.almak satmak ithalat ve ihracatını yapmak 9.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 10.Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımını yapmak ve bunlarla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 11.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü haklar tesis edebilir,ipotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sükna,gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı ,kat mülkiyeti tesis edebilir.Hertürlü Gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz,tevhit,taksim,parselasyon ile ilgili hernevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 12.Gayrimenkul alım satım konusunda danışmanlık hizmeti vermek. 13.Şirket; Tüm sektörlerdeki tüzel ve gerçek kişilere, işletmelere, kurum ve resmi kuruluşlara bünyesindeki veya sözleşmeli eğitmenler ile kalite ve yönetim sistemleri, genel yönetim, kurumsal ve bireysel gelişim eğitimleri konularında danışmanlık yapmak , işletme ve kurumlara yönelik veya açık eğitimleri planlamak ve gerçekleştirmek. Resmi ve Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği yaparak halk eğitimine yönelik olarak konferans seminer panel sempozyum ve kurs düzenlemek.


Geri Dön