Yeni Şirketler

Alsolimany Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Alsolimany Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Amr Hamdy Solıman Mohamed tarafından kuruldu. 



Alsolimany Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Amr Hamdy Solıman Mohamed tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Alsolimany Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü arsa, arazi, emlak, gayrimenkul , gayrimenkul projeleri ve her türlü diger projelere iliskin almak, satmak, kiralamak, ve benzeri her türlü tasarruflarda bulunmak ve bunlara iliskin her türlü danısmanlık ve benzeri hizmetlerde bulunmak, degerlendirme, fizibilite ve piyasa arastırması ve benzeri çalısmalarda bulunmak. 2-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulasım araçları için bileti satmak ve bu maksatla bilet satıs yerleri açmak ve ticaretini ve danısmanlık hizmeti vermek. 3-Seyahat acenteleri kurmak, kurulmus acentelere ortak olmak.4-Yurt içinde ve yurt dısında turistik amaçlı geziler düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dısında konaklama, seyahat tasıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek......ve anasözleşmesinde yazılı işler

 

Alsolimany Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi adres; RAMİ YENİ MAH.REŞADİYE CD. N.62/10 EYÜPSULTAN