Yeni Şirketler

Altay Global Tradıng "AGLO" markasıyla üretimlerine devam ediyor!

Altay Global Tradıng,  2017 yılı başından itibaren faaliyet gösteriyor. Altay Global Tradıng, “AGLO” markası ile de çeşitli Elektrik & Aydınlatma ürünlerini fason olarak ürettirip yurtdışına ihraç ediyor.

2015 yılında temelleri atılan Altay Global Tradıng,  2017 yılı başından itibaren faaliyet gösteriyor. Projenin ofisi  Çatalca-İstanbul'da bulunuyor.

 

Dış ticaret ve genel olarak İthalat ve İhracat ile uğraşan Altay Global Tradıng, Elektrik & Aydınlatma ürünleri ithalat ve ihracatı üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

 

Altay Global Tradıng, aynı zamanda piyasadan gelen talepler ve doğan yeni fırsatlar neticesinde Temizlik Kağıtları & Makinaları, Kozmetik & Bakım Ürünleri gibi diğer bazı ürünlerin de ithalat ve ihracatına başlamıştır.  Firma “AGLO” markası ile de çeşitli Elektrik & Aydınlatma ürünlerini fason olarak ürettirip yurtdışına ihraç ediyor.  Şirket, yakın gelecekte hem kendi marka(AGLO) ürünleri ile hem de iş birliği yaptığı üretici firmaların ürünleri ile yurtiçinde bölgesel bayilikler oluşturmayı ve e-ticaret faaliyetlerine yönelmeyi hedefliyor.