Ekonomi

Alternatif Bank'tan 'vov' dedirten kampanya! Yüzde 25 oranla bitmeyen Hoş Geldin Faizi Fırsatı!

Alternatif Bank firmasını tercih edenler, Bankanın muhteşem kampanyasının detaylarını öğrenmek istiyor. VOV Hesap sahiplerine özel kampanyanın detayları haberimizde. İşte detaylar  

Türkçe'de kredili mevduat hesabı olarak da bilinen kredili mevduat hesabı, tasarruf hesabı ve kredi limitinin özelliklerini birleştiren bir banka hesabı türüdür. 

 

 Müşterinin para yatırabildiği ve bakiye üzerinden faiz kazanabildiği, ancak aynı zamanda belirli bir limite kadar, genellikle normal bir tasarruf hesabına göre  daha yüksek faiz oranıyla para çekme veya borç alma olanağına sahip olduğu bir mevduat hesabıdır.

 

 

Kampanya Detayları

,Vadesiz hesabın esnekliğiyle vadelinin getirisini birleştiren VOV Hesap sahipleri, artık ‘Bitmeyen’ Hoş Geldin Faizinden faydalanabiliyor.

 Fatura ödeme emri (en az 2 adet) ve kredili mevduat hesabı ürünlerinin her biri için ilave faiz seviyesi kazanan VOV Hesap sahipleri,  2 ürünü aynı anda kullandıklarında ise VOV Hesapları için devamlı Hoş Geldin Faizinden yararlanabilirler. 

Kullandığınız 2 ilave ürün için TL Mevduatınıza %3 ilave faiz kampanyasından siz de yararlanabilirsiniz. Hoş geldin Faizi: %25 Hoş geldin Dönem Sonrası Faizi: %22 Kredili mevduat hesabı (KMH) ürününe sahip olan müşterinin faydalanacağı faiz: %23 2 adet fatura ödeme emrine sahip müşterinin faydalanacağı faiz: %24 2 adet fatura ödeme emri ve kredili mevduat hesabı (KMH) ürünlerinin ikisine de sahip olan müşterinin faydalanacağı faiz: %25 Bnakamızın internet sitesinden "Hemen Başvur" butonuna tıklayarak Görüntülü Görüşme ile müşterimiz olabilirsiniz.

Banka faizi, bir bankadan borç para almanın maliyetidir. Bir borçlunun, anapara geri ödemesine ek olarak borç verene  ödemesi gereken ana kredi tutarının yüzdesidir.

Bankalar, borç verme riskini karşılamak ve kendi operasyonel maliyetlerini karşılamak için kredilere faiz uygularlar.

 Banka faiz oranı, kredinin türüne, borçlunun kredi değerliliğine ve mevcut ekonomik koşullara bağlı olarak değişebilmektedir. 

Hesap sahibi, tıpkı kredi kartı gibi para çekebilir veya alışverişlerde kullanabilir, ancak çekilen tutarın faiziyle birlikte hesaba geri ödenmesi gerekir.  Hesap sahibi ayrıca hesaba para yatırabilir, bu da kullanılabilir kredi limitini artırır.

Kredili mevduat hesabı, ayrı bir kredi veya kredi kartı başvurusu yapmak zorunda kalmadan limitli bir krediye erişmek isteyen müşteriler için popüler bir seçenektir. 

Ancak, bu tür hesapların normal tasarruf hesaplarına göre daha yüksek faiz oranlarına ve ücretlere sahip olabileceği göz önünde bulundurulmalıdır.

İnternet üzerinden alışveriş yapanlar dikkat! Ziraat bankasının bu fırsatını kaçırmayın! 

Garanti bankası 'daha ne yapayım' der gibi promosyon veriyor! Promosyon artı bonusu duyanlar şok oldu! 

Kervana toptancılar da katıldı! Enflasyonla mücadeleye karşı onlarda birleşti