Ekonomi

Alternatif Bank’tan yatırımcılara müjde! Mobilden yatırım hesabı açan borsa verilerini anlık ücretsiz takip edebiliyor!

Alternatif Bank mobil uygulamasını indirenler borsa verilerine anlık olarak ücretsiz ulaşabiliyor. Dileyenler hisse alım satımının yanı sıra fon işlemleri ve halka arz işlemlerini de kolayca yapabiliyor.Zaman ve mekan bağımsız bir şekilde artık bankanızın mobil uygulamasını indirerek hesaplarınızı yönetip faturalarınızı kolayca ödeyebiliyorsunuz

Dijital bankacılık ve mobil uygulamalar banka müşterilerinin hayatını kolaylaştırdı. Zaman ve mekan bağımsız bir şekilde artık bankanızın mobil uygulamasını indirerek hesaplarınızı yönetip faturalarınızı kolayca ödeyebiliyorsunuz. Alternatif Bank da dijital çağa uygun yatırımları ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Alternatif Bank mobil uygulamasını indirenler bundan sonra borsa verilerine anlık olarak ücretsiz bir şekilde ulaşabilecek. Banka’dan yapılan yazılı açıklamada, mobil uygulamasını kullanarak yatırım hesabı açma imkanı sundukları bildirildi.

Banka müşterileri Alternatif Bank mobil uygulaması üzerinden ‘yatırım ve döviz’ seçeneğini seçerek önce uygun testini tamamlıyor. Ardından yatırım hesabının hızlı bir şekilde açıldığı belirtilerek hesap açılışının ardından dileyen müşterilerin bankanın mobil uygulamasındaki yatırım uygulaması ‘Alternatif Trader’e ulaşarak istedikleri işlemleri yapabileceği kaydedildi. Buna göre, banka müşterileri yatırım hesabı açtıktan sonra hisse alım satımının yanı sıra fon işlemleri ve halka arz gibi birçok işlemi kolayca yapabilecek.

ANLIK OLARAK TAKİP ETME İMKANI

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, müşterilere sınırlı bir süre borsa anlık verilerini ücretsiz görüntüleme fırsatı da sunulduğu bildirildi. Alternatif Yatırım hesabı açanlar, borsa verilerini ücretsiz görüntüleyebildiği gibi dilerse gerçek zamanlı olarak da takip edebiliyor.

Alternatif Bank Genel Müdür Yardımcısı Gökay Dede, bankacılık uygulamalarını herkes için kolaylaştıran dijital çözümler ile benzersiz bir müşteri deneyimi sağlamak üzere çalıştıklarını belirterek bu kapsamda mevduat ürünlerinin yanı sıra son dönemde müşterilere sunulan çözümlerden birisinin de mobil uygulamaları üzerinden yatırım hesaplarını birleştiren entegrasyon olduğunu ifade etti.

MÜŞTERİLERDEN YOĞUN İLGİ

Gökay Dede, bu sayede banka müşterilerinin ücretsiz ve eş zamanlı borsa verilerine ulaşabildiğini belirtirken, bankanın mobil uygulaması üzerinden halka arz işlemlerinin de kolayca takip edilebildiğini ve dileyenlerin başvuru yapabildiğini söyledi. Dede, mobilden yatırım hesabı açma uygulamasını hayata geçirmelerinin ardından henüz birkaç ay geçmiş olmasına rağmen kullanıcılardan yoğun ilgi gördüğünü vurguladı. Mobilden yatırım hesabı açılışının devreye alınmasıyla, bankanın dijital kanallarından açılan toplam yatırım hesabı sayısının önceki aya göre 4 katına ulaştığını kaydeden Dede, önümüzdeki dönemde de müşterilerinin hayatına değer katan ve kolaylaştıran bankacılık çözümleri geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti.