Altın & Gümüş

Altın 2 ay sonra tam bu rakamı görecek! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bu rakama bakın!

Foreks Haber'in Youtube kanalına konuşan İslam Memiş altınla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Altının yıl sonuna kadar ne kadar olacağını kaydeden İslam Memiş o rakama da dikkat çekti. İşte detaylar...Foreks Haber'in Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altınla ilgili beklentisini anlatırken o rakama da değindi

FED'in politikikalarının emtia fiyatları üzerindeki baskısı devam ediyor. Foreks Haber'in Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altınla ilgili beklentisini anlatırken o rakama da değindi.

Peki İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili neler söyledi? İşte o flaş açıklamalar...
 

Haber Global'in aktardığına göre, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar endeksinin 108'in üzerine yükselmesinin hem diğer yabancı para birimlerini hem de altın gümüş gibi emtiaları olumsuz etkilediğini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen altının ons fiyatında teknik olarak kısa vade için 1720-1770 dolar aralığını takip etmeyi sürdürdüğünü kaydeden İslam Memiş, bu iki seviyenin oldukça kritik ve önemli olduğunu söyledi.

Dolar, euro ve altın yatırımcıları dikkat! Gözler çıkacak kararda

Gram altını olanlar dikkat. Ünlü ekonomist altında kazandıracak formülü açıkladı

Altında büyük kasırga geliyor! Duyan inanamıyor! Altını olan ya da altın almayı düşünenler hemen buraya bakın!

Altında son dakika! Öyle bir çakıldı ki... 1 gram bile altını olana kötü haber! Hemen 18 Temmuz 2022 altın fiyatları!