Altın & Gümüş

Altın 2 gün sonra bu rakamı görecek! Her dediği çıkan İslam Memiş son dakika rakamı verdi! Hemen bu flaş rakama bakın

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken altının efendisi İslam Memiş Ağustos ayının sonuna kadar yatırımcıların gözdesi gram altının 1.012 lira ile 1.050 lira aralığında takip etmeye devam edeceğini söyleyerek, 1 Eylül itibariyle yükselmeye başlayacağını kaydetti.Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altında ne zaman ne olacağı ile ilgili de çok sayıda görüş bulunuyor

Merkez bankaları tarafından baskılanmaya devam eden ve milyonlarca yatırımcının gözdesi olan altın patlamaya hazır bir bomba gibi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altında ne zaman ne olacağı ile ilgili de çok sayıda görüş bulunuyor. Verilen bilgilere göre, altının efendisi şeklinde bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de gram altın ve ons altın için çok önemli açıklamalar yaptı. 

İşte piyasa kahini olarak da bilinen İslam Memiş'in altın fiyatları ile ilgili son dakika açıklamaları...
 

Haber Global'in aktardığına göre, yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan gram altın bugün  1024 TL'den işlem görüyor. Yine açıklanan resmi  bilgilere göre, serbest piyasada da 1035 TL. 

Yatırımcıların gözdesi altın ile ilgili çok önemli açıklamalar yapan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların gözdesi gram altınla ilgili son dakika bilgisi de verdi. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, gram altın ile ilgili kesin bir tarih de açıklayan İslam Memiş, içinde bulunduğumuz ayın son alım fırsatlarını vereceğini de dile getirdi.

Altın 4 ay sonra bu rakamı görecek! Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın!

Milyonlarca sürücü bayram edecek! Son dakika indirimi geldi! PO, Opet, Shell, 30 Ağustos 2022 fiyat listesi! Hemen bakın

TOKİ'den son dakika müjdesi! 2 bin 246 lira taksitle 2+1 ev fırsatı! Hemen bu başvuru tarihine bakın!