Kent Haberleri

Altın 3 bin TL olacak iki ayrı isim peş peşe konuştu! Aman dikkat! Bilmiyorsanız hemen buraya bakın sonra kala kalmayın!

Altını olanı da olmayanı da çok yakından ilgilendiren flaş açıklama resmen yapıldı. İki ayrı uzman peş peşe aynı seviyeye işaret etti. Gram altın 3 bin TL olacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın! İşte bütün ayrıntılar... Gram ve çeyrek altın, Ocak ayında başlayan yükselişini sürdürdü

Altın fiyatları vatandaşların ve yatırımcıların gündeminde. Gram ve çeyrek altın, Ocak ayında başlayan yükselişini sürdürdü. Tarih rekoru tek tek kıran gram altını almayanlar binlerce kez pişman oldu. En güvenli yatırım araçlarından biri olarak kabul edilen gram altını düşük fiyata almayanlar, tarihi zirveyi gören gram altını almak konusunda isteksiz davranıyor. Finans uzmanları da altının yıl içerisindeki yönünü işaret ediyor. İki ayrı uzman isim ise altının 3 bin TL olacağını belirtti.

Güçlü piyasa hareketleri yatırımcıların dikkatini çekiyor. Hafta başından beri yükselişini sürdüren gram altın, güne düşüşle başlamasının ardından 1.166 lira seviyesinde işlem görüyor. Vatandaşlar ise "Altın fiyatları yükselecek mi? Altın alınır mı, satılır mı?" gibi soru işaretlerine yanıt arıyor. Bu doğrultuda Para Piyasaları Uzmanı Tuna Kaya ve Araştırmacı yazar Cem Özüak altının 3 bin TL olacağını açıkladı. Peki altın alınır mı, satılır mı? Altın fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar...

ALTIN BORCU OLANLAR GÖZÜNÜ KULAĞINI AÇSIN! 

Kendi YouTube hesabı üzerinden açıklama yapan Tuna Kaya, "Kıymetli madenlerde yukarı yönlü bir hareket var. Ons altın 1973'ü ilk hedef olarak yapacaktır. Altında yukarı yönlü hareket bekliyorum." şeklinde konuştu.

TUNA KAYA'DAN SON AÇIKLAMA!

Gram altın için son alım fırsatını açıklayan Tuna Kaya, "Seçim sonrasında dolar/TL'deki artış sebebiyle gram altının yükseleceğini düşünüyorum. Gram altında olası düşüşlerde 1112 seviyesi son alım fırsatı olabilir. Kısa vade hedefimiz 1200 TL olacaktır. Seçim öncesinde ons altın kuvvetli. Seçim sonrası dolar/TL güçlenecek." dedi.

Diğer yandan Tuna Kaya geçtiğimiz sene yaptığı açıklamada, gram altının 3 bin TL'ye kadar çıkabileceği aktarmıştı:

"2023 yılında ons tarafı 3 bin doları görebilir. Altında önemli bir kırılmanın eşiğine geldik. Küresel riskler, enflasyon durumu… Altın, enflasyondan korunma anlamında büyük önem taşıyor. Bunun yanında dolar/TL’deki gelişmeler gram altını 2 bin liralara getirebilir. 2023 yılında ise 3 bin lirayı görebiliriz. Altın yatırım ve portföyde bulunması gereken araçlardan biri olarak dikkat çekiyor. Bu yüzden altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız."

CEM ÖZÜAK BİR KONUŞTU PİR KONUŞTU!

Araştırmacı yazar Cem Özüak, altın fiyatlarına ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Kişisel Youtube kanalıdan açıklamalar yapan Cem Özüak "Gram altın 3 bin lira olursa şaşırmayın. Sebeplerini açıklıyorum" isimli videosunda altının yeni yılda kazandıracağını duyurdu.

Elinde altını olan kişilere müjde vereceğine dikkat çeken Özüak, "Altının ons fiyatı 2023 sonunda 2 bin 500 doları göreceği tarafındayım. Dolar şu an tutuluyor. Seçimden sonra dolar muhtemelen yükselecek. 2022 boyunca altının yükselmeyeceğini ve alınmaması gerektiğini söylemiştim. Şimdi artık ABD faiz artışını durdurmaya başladı. Asıl yükselişi 2023'ün ikinci yarısında bekliyorum. 'Altın alınmalı' tarafındayım. Bu tabi bu yılla sınırlı kalmayacak. 2024'te de artacak" ifadelerini kullandı.

Doların kaderi 24 saat sonra yeniden yazılacak! Bankalar beklentilerini peş peşe açıkladı!
Dikkat!..Dikkat!..Dikkat!...Asgari ücretliler 1.000 TL daha fazla maaş alacak! Hemen bakmayan bin pişman!
Emekli promosyonunda güzellik yapan Yapı Kredi'den son dakika müjdesi! Sakın ama sakın görmeyen duymayan kalmasın!