Altın & Gümüş

Altın 4 ay sonra bu rakamı görecek! Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın!

Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş, altının 4 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. Hemen bu son dakika açıklamasına bakın...TGRT Haber'de yer alan habere göre, yeni haftaya yükselişle başlayan dolar kuru 18

ABD'den bir defa daha güçlü faiz artışı sinyallerinin gelmesi piyasalarda da hareketlenmelere neden oldu. TGRT Haber'de yer alan habere göre, yeni haftaya yükselişle başlayan dolar kuru 18.19 TL bandında seyrederken, Euro 18.054 oldu. Yine aktarılan detaylara göre, gram altın da 1.007 lira seviyesine çekildi.

Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş, altının 4 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. Hemen bu son dakika açıklamasına bakın...

Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen piyasalar yönünü bir defa daha ABD'ye çevirdi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Merkez Bankası Fed'in faiz arttırma sinyalleri güçlenirken, dolar fiyatında hareketlilik, altında ise düşüş görülüyor. Önümüzdeki için uyarı yapan finans analisti İslam Memiş, bazı kritik uyarılar yaptı.

Yatırımcıların gözdesi altın ile ilgili önemli açıklamalar yapan altının efendisi İslam Memiş, enerji kriti ile birlikte şirket iflasları yaşanacağına değindi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, yatırımcıların gözdesi altın fiyatının Fed tarafından baskılansa da yükselişine devam edeceğini kaydeden İslam Memiş, yıl sonu için gram altında 1.400 TL tahminin geçerli olduğunu dile getirdi.

YATIRIMCI NELERE DİKKAT ETMELİ?

Yaptığı son dakika açıklamasında dolar karşısındaki yatırım araçlarında sert düşüşler görüldüğünü dile getiren İslam Memiş, yatırımcıların dikkat etmesi gereken noktaları da duyurdu. İslam Memiş yaptığı açıklamada hangisi ucuz hangisi pahalı, buna dikkat edilmesi gerektiğini dile getirerek, "Yatırımcı ya pahalı olan ile ucuzu takas edecek ya da ucuz olanı alıp varlıklarını koruyacak.” dedi.

ALTIN 4 AY SONRA BU RAKAMI GÖRECEK

Yaptığ açıklamada gram altını 1.000 TL'den almanın zor olduğuna da değinen İslam Memiş, yaptığı açıklamada gram altın 1.005 TL olsa da bankadan veya fiziki olarak yatırımcının 1017 liradan gram altın aldığını söyledi. Yaptığı açıklamada 10-15 lira makas aralığı olduğunu dile getiren İslam Memiş, 1.000 liraya gram altın almak için gram altının 985 liraya gerilemesi gerektiğini söyledi. İslam Memiş, bu ihtimali zayıf gördüğünü kaydetti.

Yaptığı açıklamada gram altının hem dolardan hem de onstan beslendiğini dile getiren İslam Memiş, şu anda ons altın fiyatındaki baskılanmadan dolayı düştüğünü belirtti. İslam Memiş, önümüzdeki yıl düğün yapacakların borcu olanların uzun vadede bunu fırsat olarak kullanabileceğini dile getirerek, yıl sonu gram altın 1.400 lira tahminim değişmediğini söyledi.  

İslam Memiş'in altın fiyatlarını seyri ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı. İçeride gram altın yatırımcısının mecburen doları da takip etmek zorunda olduğunu kaydeden İslam Memiş, "Teknik olarak gram altın/TL fiyatında 1,012 güçlü bir destek, yukarıda ise 1,038." diyen İslam Memiş, gram altın yatırımcısının ekranlarda gördüğü rakamlar ile kapalı çarşı ya da bankalarda 10-15 TL'lik bir makas aralığına dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Milyonlarca sürücü bayram edecek! Son dakika indirimi geldi! PO, Opet, Shell, 30 Ağustos 2022 fiyat listesi! Hemen bakın

Türkiye Aile Destek Programı'nda son dakika müjdesi! 427,9 milyon lira ödeme yapıldı! Hemen bakın!

Altın yerle yeksan! 1 gram bile altını olan kahroldu! Hemen son dakika fiyatına bakın! 29 Ağustos 2022 altın fiyatları!