Kent Haberleri

Altın 72 saat sonra bu kadar olacak! Altında alarm zilleri çalıyor, rakamı görenler şok oluyor! Hemen bir göz atın!

Altını yatırımı yapmak isteyen herkes altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor ve araştırıyor. Gram altın için alarm zilleri çalıyor! Altın 72 saat sonra bu kadar olacak! Rakamı görenler şok oluyor! Hemen bir göz atın...Yatırımcılar tarafından son dakika gelişmeleri arama motorlarında sık sık araştırılan gram altının fiyatı geçtiğimiz haftalarda 960 liraya kadar düşmüştü

Altını yatırımı yapmak isteyen herkes altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar tarafından son dakika gelişmeleri arama motorlarında sık sık araştırılan gram altının fiyatı geçtiğimiz haftalarda 960 liraya kadar düşmüştü. Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre geçtiğimiz hafta itibarıyla yükselmeye başlayan altın fiyatlarında yeni gelişmeler de yaşanıyor.

Dünya merkez bankalarının en çok da Amerika Merkez Bankası Fed’in faiz artırımları sonrasında dalgalı seyriyle dikkat çeken, dolar kurunun değer kazanmasıyla birlikte, düşüş göstermeye başlayan altının 72 saat sonra ne kadar olacağı da belli oldu.

Altını yatırımı yapmak isteyen herkes altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor ve araştırıyor. Gram altın için alarm zilleri çalıyor! Altın 72 saat sonra bu kadar olacak! Rakamı görenler şok oluyor! Hemen bir göz atın...

Yaptığı altın tahminleriyle yatırımcıların dikkatini çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın ile ilgili çok kritik bazı son dakika açıklamaları da yaptı.

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında bulunan altın ile ilgili de bazı açıklamalar yapan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kasım ayı ile ilgili de bazı önemli tahminler  yaptı. Altının efendisi olarak bilinen İslam Memiş, söz konusu düşüşten sonra yeniden yükseliş eğilimine geçen altının Kasım ayında ne kadar olacağını açıkladı.

Yaptığı her açıklama altın ve dolar ile ilgili değerlendirmelerin yatırım tavsiyesi olmadığını kaydeden İslam Memiş altının 72 saat sonra ne kadar olacağını da açıkladı.

İSLAM MEMİŞ BİR AÇIKLADI PİR AÇIKLADI

İslam Memiş, yatırımcıların güvenli limanları arasında yer alan altın ile ilgili olarak yaptığı tahminlerde altının ons fiyatının 1615'e kadar indikten sonra hızla toparlandığını söyledi. İslam Memiş yaptığı açıklamalarda yukarıda 1725 dolar seviyesi olduğunu ve kırılırsa ekim ayı içerisinde yine direnç seviyeleri görebileceklerini belirterek, 72 saat sonra ne kadar olacağını da bir açıkladı pir açıkladı.


GRAM ALTIN 72 SAAT SONRA BU KADAR OLACAK

Haberglobal'de her alan habere göre, İslam Memiş yaptığı açıklamada Ekim ayında paritelerde, emtialarda, kripto paralarda beklenilen yukarı yönlü hareketleri görmeye başladıklarını söyledi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Kasım ayında yeni rekorlar görüleceğini dile getirerek, altını 72 saat sonra ne kadar olacağını da açıkladı. 

Yaptığı açıklamada gram altın TL yeni zirvelerle kademeli yükselişleri sürdüreceğini ve Kasım ayında yeni zirveler görüleceğini dile getiren Altının Efendisi İslam Memiş ayrıca altının Kasım ayında hangi rakamı göreceğini de açıkladı.

İslam Memiş yaptığı açıklamada altında önce Kasım ayı itibarıyla 1040, 1060, 1090 rakamlarının daha sonra ise 1200-1280'lerin görüleceğini dile getirdi.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası hesaplamalarında büyük deprem! Hemen hesaplanan son rakamlara bakın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında 1 Ocak 2023 depremi! 3 aylık zamlar hesaplandı! Hemen bir göz atın

Altında resmen fırtına değil kasırga geldi! Rakamları görenin ağzı 1 karış açık kaldı! İşte 30 Ekim 2022 altın fiyatları