Altın & Gümüş

Altın adam İslam Memiş uyardı... Altın alacaklar buna bakmadan altın almasın

Altın fiyatları konusunda yaptığı tahminlerle gündem olan İslam Memiş'ten altın fiyatları hakkında yeni açıklama geldi. Altın fiyatları konusunda sözüne en çok güvenilen isimlerden biri de ünlü altın tahmini uzmanı İslam Memiş

Altın fiyatlarıyla ilgili gelişmeler anlık olarak takip ediliyor. Altın fiyatları konusunda sözüne en çok güvenilen isimlerden biri de ünlü altın tahmini uzmanı İslam Memiş... Gelin İslam Memiş tarafından gerçekleştirilen altın tahminlerine birlikte bakalım... 

Hem vatandaşlar hem de yatırım yapacak olanlar tarafından altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altına yatırım yapmayı düşünenler için tarihi verdi. Bugün altında son durum ne? İşte altın alım ve satım fiyatları..

Önceki kapanışı 1.106,63 TL’den yapan gram altın bugün 1.108,00 TL alış, 1.108.20 TL satış fiyatından işlem görüyor.Önceki kapanışını 7,433,00 TL üzerinden yapan cumhuriyet altını 7.365,00 liradan alınıyor, 7.442,00 liradan satılıyor. 

Önceki kapanışını 3.731.00 TL üzerinden yapan yarım altın 3.694,00 liradan alınıyor, 3.735,00 liradan satılıyor.

Altını olan ve altın alacaklar tarafından açıklamaları yakından takip edilen İslam Memiş hem uyardı hem de tarihi açıkladı. MG Şubat ayı faiz kararı sonrasında altın fiyatlarında düşüş yaşandı. Memiş açıklamasında altın almak isteyenler için en doğru zamanın önümüzdeki bir iki ay olduğunu söyledi.