Altın & Gümüş

Altın alacaklara acil uyarı geldi. Tren kaçıyor. Kaçıranlar büyük baş ağrısı yaşayacak

Altın fiyatlarında yaşanan durgunlaşmasının ardından ekonomistlerden altın alan vatandaşlara yönelik açıklamalar gelmeye başladı. Altın almak isteyen vatandaşlara flaş bir öneri verildi. Altın fiyatlarının durağanlaşmasının ardından vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Altın fiyatları durağanlaştı. Altın fiyatlarının durağanlaşmasının ardından vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı. Uzmanlardan vatandaşlara yönelik çok önemli bir tavsiye geldi. 

 

ALTIN İÇİN TRENİ KAÇIRMAYIN 

Ekonomi bilimci Hatice Kolçak konu hakkında detaylar sundu. Kolçak, gram altın fiyatları hakkında kritik ifadeler kullanarak bilgi verdi. Hatice Kolçak'ın aktardığı hususlar aşağıdaki gibi:

Gram altında herhangi bir aksilik söz konusu değil. Gram altın, seyrine devam ediyor. Kısmi bir düşüş olacağını düşünmeyin. Hatta, bu dönemleri hasretle anacağımızı söyleyebilirim. Ons altında minimal bir geri çekilme, bizim gibi orta ve uzun vade yatırımcılar için bir alım imkanı olabilir. Gram altındaki beklentim, 1725-1730 TL'yi aşmasıyla birlikte kısa vadede 1750 liralara tırmanmasıdır. Fakat orta ve uzun vadede hedefimiz 2000 TL'ye ulaşmasıdır bu yıl için. Gram altın hakkında herhangi bir sıkıntı görmemekteyim.

Gram altında pozisyonumu korumaya devam ediyorum. Mevcut altınlarımı satmayı düşünmüyorum. Almayı düşünenler ya da henüz hiç almayanlar için şunu söyleyebilirim; tren hareket etti ve gidiyor. Trenin herhangi bir istasyonundan katılmak gerekiyor.