Altın & Dolar

Altın alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıkladı! Üzülmeyin...

Seçim sonrasında altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Gram altın 1345 lirayı aşarken yatırımcılar 'altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusunu araştırıyor. İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıklayarak altın alamayanlara üzülmeyin uyarısında bulundu. Altın alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıkladı! Üzülmeyin

Altın almak için geç kaldığını düşünen yatırımcılar için Altın  uzmanı İslam Memiş'ten ''üzülmeyin'' uyarısında bulunarak alım içn yeni fırsatı açıkladı.

Altın alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş altın almak isteyenlere yeni fırsatı açıkladı! Üzülmeyin...

ALTIN ALALIM MI, BEKLEYELİ Mİ?

Seçimden sonra altın fiyatlarında büyük sıçrayış yaşandı. Gram altın 1345 lirayı aşarken tarihi rekorunu kırdı. Altındaki hızlı yükseliş devam ederken altın almak için fırsatı kaçırıklarını düşünen yatırımcılar için İslam Memiş'ten yeni altın açıklaması geldi. İslam Memiş, altın almak isteyenlere, altın fiyatlarını iyi takip etmeleri gerektiğini söyleyerek, her düşüşün aslında birer alım fırsatı olduğunu söyleyerek, alım için yeni fırsatların olabileceğini söyledi. 

ALTINDA YENİ FIRSAT!

İslam Memiş, Altın almak isteyenler için asıl yükselişlerin daha gelmediğini Haziran ayında sonra gram altın tarafında büyük yükselişler beklediğini belirten Memiş, şu günlerde altın fiyatlarında küresel piyasalardan dolayı düşüşlerin olabileceğini belirterek yeni fırsatların ortaya çıkacağını açıkladı.

Gram altının Haziran ayından sonra 1,500 TL seviyelerine yükseleceğini belirten Memiş, elinde altın olan yatırımcılara da düşüşler karşısında üzülmemeleri gerektiğini söyledi.

3 Haziran Cumartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü?  Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları kaç lira? SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 3 HAZİRAN CUMARTESİ...

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 3 HAZİRAN CUMARTESİ!

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra bir miktar geriledi. Yatırımcılar bu kapsamda ''bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın bugün kaç lira oldu? Çeyrek altın bugün kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.  Ons altın bugün 1948 dolardan işlem görüyor. Gram altın ise 1366 lira, çeyrek altın ise 2253 liradan satılıyor.

Altın fiyatları bugün resmen çakıldı! 1 gramı bile olanlar acilen bakın! 3 Haziran 2023 altın fiyatları

1 dolar aslında tam bu kadar! Ekranlar bizi yanıltıyor mu? Dolarını kapan gelsin baksın!

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Euro ne olur? Euronun geleceği seviye açıklandı!