04 / 09 / 2024

‘Altın alalım mı’ diyenlerin beklediği yanıt geldi! 

‘Altın alalım mı’ diyenlerin beklediği yanıt geldi! 

Ons altın 2 bin 473 dolara düşerken, pek çok kişi de altın almak için doğru zaman olup olmadığı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki altın almak için doğru zaman mı? 




Altın ve gümüşte yaşanan düşüşler yatırımcıları da oldukça şaşırttı. Yapacağı her açıklama yatırımcıları tarafından yakından takip edilen Altın uzmanı İslam Memiş, yeni seviyeler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Halktv’de yer alan habere göre yaptığı açıklamada gram altın ve ons altında alım fırsatlarına dikkat çeken İslam Memiş, gümüşün ise” bedava" olduğunu belirtti.

ONS ALTINDA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR


İslam Memiş, dünküi Youtube videosunda, ons altın fiyatlarının 2 bin 473 dolara kadar gerilediğini söyledi. Açıklamasında ons altındaki bu düşüşün, beklenen bir hareket olduğunu belirten Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2 bin 450-2 bin  dolar aralığının yatırımcılar tarafından yakından takip edilmesi gerektiğini belirtti.

‘Altın alalım mı’ diyenlerin beklediği yanıt geldi! 

FED KARARINA KADAR HAREKET BEKLENMİYOR


Finans Analisti İslam Memiş, ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz kararı öncesi altının bu seviyelerde oyalanacağını belirterek Ekim ayının son haftası veya Kasım’ın ilk haftasında ons altının 2 bin 600 dolar seviyesine ulaşabileceğini söyledi.

ALTIN ALMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN MI DİYENLERİN BEKLEDĞİ YANIT GELDİ

Açıklamasında gram altın tarafında da yatırımcılara önemli tavsiyeler veren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2 bin 750-2 bin 800 lira aralığının alım fırsatı sunduğunu söyledi. İslam Memiş açıklamasında sene sonu hedefini de 3 bin TL-3 bin 500 TL aralığı olarak olarak yineledi.

GÜMÜŞTE ‘BEDAVA’ FIRSATI

Yatırımcıların bir diğer gözde yatırım aracı gümüş ile ilgili de önemli açıklamalar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün altına kıyasla "bedava" olduğunu belirtti ve gram gümüş için yıl sonu tahminini de 37 Türk Lirası şeklinde açıkladı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in yaptığı bu açıklamalar, altın ve gümüş yatırımcılarının önümüzdeki dönemdeki stratejilerini belirlemeleri açısından önemli sinyaller verirken, yatırımcıların da özellikle FED'in kararını yakından takip etmesi gerektiği belirtiliyor. 

 

Belediyeden büyük fırsat:  İzmir  Dikili’de 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

6.4 büyüklüğünde deprem olmuştu! Deprem uzmanı Dr. Ramazan Demirtaş uyarıyor! O bölgeye dikkat!

Mağdur ev sahibi arabasında pankartla gezdi: 5 aydır kiramı ödemiyor, hakkım olanı istiyorum! 


Geri Dön