Kent Haberleri

Altın alalım mı, satalım mı? Altın Kahini İslam Memiş son noktayı koydu! Şifreler tek tek çözüldü! İşte burada durun...

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekor rakamlara imza atarken, bu haftanın başından itibaren düşüşe geçti. Yatırımcılar altın alalım mı, satalım mı? sorusunu araştırırken, Altın Kahini İslam Memiş'ten yanıt geldi. Altında şifreler tek tek çözüldü... Yatırımcılar, altın alalım mı, satalım mı? sorusunu araştırken net yanıt yine Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi

Altın fiyatları haftaya düşüşle başlarken bugün gram altın 1059 liradan satılıyor. Yatırımcılar, altın alalım mı, satalım mı? sorusunu araştırken net yanıt yine Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi. İslam Memiş, şifreleri tek tek açıkladı ve yatırımcıları uyardı....

DOLARDA TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrasında açıklamarda bulunan İslam Memiş, ''dolarda tehlike çanları çalıyor'' dedi ve Merkez Bankası ile ABD Merkez Bankası faiz kararı ile ilgili yorumlarda bulundu.

Memiş: ''FED’in yavaşlama sinyalleri ve TCMB’nin hamlesi dolar için tehlike çanlarını çalıyor. FED üyelerinin iki haftadır faiz artırımlarında yavaşlamaya gideleceğine yönelik güvercin açıklamalar yapması doların değer artışında hız kesmesine neden oldu'' dedi.

ALTINDA ŞİFRELER ÇÖZÜLDÜ

Merkez Bankası kararı sonrası altın fiyatlarını değerlendiren Memiş, altında şifreleri tek tek açıklayarak rekor rakamı açıkladı. Memiş: ''Önümüzdeki birkaç ay biraz daha zorlu geçebilir o yüzden temkinli olmakta fayda var. Sekiz aydır baskılanan altın gibi gümüş gibi değerili metaller manüpile edildi.

Altın zincirlerini kırdı. Yükseliş aslında daha yeni başladı.Tabi ki zaman zaman kar satışları olacaktır. Şu anda altının ons fiyatı 1770 dolar. 1700 direnç seviyesi kırıldıktan sonra yukarıda 1815 dolar seviyesi var. Çok yakın bir zamanda 1800 dolarları artık telaffuz etmeye başlarız."Yukarı yönlü devam edecek....

Gram altın fiyatı şu anda 1068 TL seviyesinde ama yukarıda 1090 TL seviyesi var. Sonra bin 100’lü rakamları artık yavaş yavaş konuşmaya başlarız. Hem fiziki tarafta hem de merkez bankaları tarafında altın talebi halen devam ediyor.

Özellikle merkez bankaların biraz daha durgunluk yaşadığı dönemlerde Euro/Dolar paritesi Sterlin/Dolar paritesi altın ve gümüş gibi emtialarda da tekrar yukarı yönlü hareketlerin devam edeceğini görebiliriz. Daha gerçek yükselişler başlamadı.'' diyerek elinde altın olan yatırımcıları uyardı.

Altını olanlara son dakika müjdesi! Az önce resmen açıklandı, görenin nutku tutuldu! Hemen bir göz atın!

Altında ibreler yeşili gösteriyor! Altını olanlar sakın bakmadan geçmeyin! Canlı altın fiyatları 25 Kasım 2022