04 / 05 / 2024

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş rakam verdi! Gram altının geleceği seviye netleşti!

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş rakam verdi! Gram altının geleceği seviye netleşti!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekor kırarken, haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları gerilerken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu araştırırken İslam Memiş'ten gram altın için net rakam geldi. İşte gram altının geleceği seviye...



Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. İsrail İran geriliminin azalmasıyla altın fiyatlarında düşüş yaşandı. Geçtiğimiz hafta 2600 TL'yi geçen gram altın sert düşüş yaşadı. Bu düşüş karşısında yatırımcılar ''altın fiyatları ne olacak? Altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu araştırmaya başladı. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, gram altının geleceği seviye için rakam verdi. 

ALTN FİYATLARI DÜŞMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

İslam Memiş'tan son dakika gram altın yorumu geldi. Altın fiyatları düşecek mi? sorusuna İslam Memiş, manipülasyonla şekillenen bir piyasa söz konusu olduğunu ve artık tahminlerde bulunmanın zorluğundan bahsetti. Memiş, savaş koşullarının azalması ile altın fiyatlarında beklenen düşüşün geldiğini söyleyerek'' Ons altın fiyatı son haftalarda 2341 dolara kadar yükselmişti. Ancak bu seviyeden sonra 100 dolardan fazla bir düşüş yaşandı." dedi.

ALTIN FİYATLARI NORMALE DÖNMEYE BAŞLADI!

Kriz dönemi sona erdiğinde, altın fiyatları normale dönmeye başladığını söyleyen Memiş ''Eğer yeni bir savaş ortamı oluşursa, gözlemleyeceğimiz kritik nokta 2380 dolar olacak. Ancak mevcut yumuşama süreci devam ederse, ons altın daha önce ihlal ettiği seviyelere geri dönüp 2200 dolar sınırını tekrar test edecek.''dedi.

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş rakam verdi! Gram altının geleceği seviye netleşti!

ALTIN ALALIM MI, SATALIM MI?

Memiş, altın piyasasında yıl boyunca sürecek bir yükseliş beklentisinin olduğunu söyledi. İslam Memiş, altın fiyatların önceki ihlal edilen noktalara dönmesi ve beklenen kar realizasyonları ile teknik düzenlemelerin yapılması gerektiğine dikkat çekti Memiş ''Bu nedenle, şu an yaşanan düşüşler ve önümüzdeki günlerde muhtemel olan düşüşler, yatırımcılar için büyük bir alım fırsatı olarak değerlendirilmelidir.'' dedi.

Altın neden düşüyor? 23 Nisan 2024 altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Kapalıçarşı altın fiyatları

22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları düştü! 10 gram 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Başak burma bilezik kaç TL? 

Geri Dön