Kent Haberleri

Altın alımı için o seviyeyi bekleyin! Hatice Kolçak yatırımcıları baştan uyardı! Herkes o güne hazır olsun!

Ünlü altın uzmanı Hatice Kolçak  altın almak isteyen yatırımcılara seslenerek '' o seviyeyi bekleyin'' uyarısında bulundu. Herkes o güne hazır olsun.  Altın alımı için o seviyeyi bekleyin! Herkes o güne hazır olsun!  

Altın yorumları ile tanınan ünlü altın uzmanı Hatice Kolçak altın almak için fırsatları bekleyen yatırımcılara seslendi.  Altın alımı için o seviyeyi bekleyin! Herkes o güne hazır olsun!
 

ALTIN ALIMI İÇİN O SEVİYEYİ BEKLEYİN!

Altın uzmanı Hatice Kolçak yatırımcıları uyardı. Kolçak, Amerika açısından önemli, yurtdışından beklenen veriler olduğunu belirterek, özellikle ons altın, Amerika borsaları kripto paralar, gümüş, hepsi bunları etkilediğini belirtti.

Altın almak için yatırımcılara seçim sonrasını beklemeleri gerektiğini söyleyen Kolçak, piyasaların diken züerinde olacağının söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Altında ons tarafındaki seviyeleri takip edin, bu hafta baskı olma ihtimali yüksek, hem borsa hem altın, hem kripto para, hem de gümüş tarafında da baskı olacak'' dedi. 

Kolçak altındaki her düşüşlerin birer alım fırsatı olduğunu söyleyerek önümüzdeki bir haftanın çok önemli olduğunu söyledi.

Hatice Kolçak  altının ons fiyatının 1850 doların altına düşürse 1830 dolarları takip edeceğini söyleyerek ''1804 doların altına inecek gibi de durmuyor altın. Peki güzel yukarı hamleler yaparsa. 1850 1855 dolar seviyesinin üstü kalıcı bizim için önemli. Nefes alacağı yer burası. Aşağı inişler alım fırsatı, yukarı çıkışlarda da isteyen satış fırsatı olarak görebilir” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI! 23 MAYIS SALI KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. 23 Mayıs Salı günü altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı bugün 1955 dolara kadar düştü. Gram altın Kapalıçarşı'da 1.383 TL'den satılırken Çeyrek altın fiyatı 1.295 TL oldu. Yine Kapalıçarşı'da yarım altın fiyatı 4.631 TL, tam altın fiyatı 9.135 TL'den işlem görüyor.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları

Dolar alalım mı? sorusuna yanıt geldi! 1 doların geleceği seviye belli oldu! O tarihte dövizciler dolup taşacak!