Kent Haberleri

Altın alın! Bunlar daha iyi günlerimiz! Dünyaca ünlü isimden yürekleri ağza getiren açıklama geldi! 

Dünyaca ünlü isim ABD'li girişimci iş insanı ve yazar Robert Kiyosaki, yatırımcılara ''altın alın bunlar daha iyi günlerimiz'' diyerek yürekleri ağza getiren açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama...

ABD'li girişimci iş insanı ve yazar Robert Kiyosaki altın ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak yatırımcılara kağıt varlıklardan uzak durun çağırısında bulunarak altın almalarını tavsiye etti.

BUNLAR DAHA İYİ GÜNLERİMİZ

ABD'li girişimci iş insanı ve yazar Robert Kiyosaki: ''Finansal piyasalar yüksek oynaklığa maruz kaldığı, hisse senetleri ile bonolar değer kaybettiği ve hatta geniş kıyas Borsa Yatırım Fonları (BYT) kırmızıya döndüğünden, bu yıl çoğu yatırımcı için neşe getirmedi.'' diyerek bunlar daha iyi günlerimiz diyerek yürekleri ağza getiren açıklamayı yaptı. 

Mevcut piyasa gerilemesi ile bir dizi finansal varlığın fiyatı düşerken, bazı yatırımcılar potansiyel ödül umuduyla riskli stratejilere yöneldi. Ancak 'en kötüsünün henüz gelmediği' görüşünü dile getiren Kiyosaki, bu tür ayartmalara teslim olunmaması konusunda uyardı.

 

ALTIN ALIN!

Robert Kiyosaki ''paranıza sahip çıkın'' uyarısında bulunarak altın alın diyerek tavsiyede bulundu. “Pek çoğunuz hisse senetleri, bonolar, BYT veya menkul kıymet yatırım fonlarına yatırım yapmadığımı biliyorsunuz. Lütfen bundan sonra söyleyeceklerimi dinlemeyin: Kağıt varlıklardan çıkıyorum" diyen Kiyosaki, dünya ekonomisi için "bir piyasa değildir" dedi.

Piyasa çalkantısına ve enflasonla müjadele kapsamında değerli melallere yönelimesi gerektiğini belirten Kiyosaki,  "Altını sevdiğim için almıyorum, Fed'e güvenmediğim için altın alıyorum"  ifadesini kullandı. 

ONS VE GRAM ALTIN

Yatırımcılar altın fiyatlarında son durumu araştırıyor. Güne düşüşle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1772 dolardan işlem görürken gram altın 1076 lira oldu. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1757 lira, yarım altın fiyatı 3517 lira, tam altın 7010 lira, Ata altın 7194 liradan işlem görüyor. 

Altın fiyatlarında geri vites! 1 gram bile altını olan acil baksın! Görenlerin ağzı açık kaldı! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye başladı peki 2023'te dolar duracak, altın yürüyecek mi? Euro, dolar ve altında neler olacak?

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 5 Aralık Pazartesi 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

Altında büyük deprem! Altın bugün ne kadar? 5 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!