Altın & Gümüş

Altın alıp kenara atanlar dikkat! İslam Memiş’ten altını uçuracak tahmin! Gram altın için net rakam!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gram altına dair dikkat çeken bir tahmin geldi. İşte detaylar!950 dolar sınırına doğru hareket eden altının ons fiyatı Nisan 2022 sonrası en yüksek seviyeye ulaştı

1.950 dolar sınırına doğru hareket eden altının ons fiyatı Nisan 2022 sonrası en yüksek seviyeye ulaştı. Yurt içinde de dolar/TL kurunun 18.80 TL üzerine çıkmasıyla ve ons tarafından gelen destekle gram altın fiyatları yeni rekor seviyeye ulaştı. Bu noktada İslam Memiş'ten tahmin geldi.

İşte detaylar…

Altının gram fiyatı bu sabah itibariyle 1.178 liranın üzerine çıktı. Yatırımcılar altın fiyatları için uzman tahminlerini merak ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten dikkat çeken bir tahmin geldi. “Altın puslu havadan hoşlanır. Ne zaman ekonomik kriz olsa ne zaman savaş riski olsa ne zaman belirsizlik meydana gelse dünyadaki yatırımcılar altına sığınır. Ukrayna Rusya tarafındaki riskler hala sürüyor” diyen Memiş, konuya dair şunları söyledi;

Kontrollü bir şekilde bu süreç devam edecek. Bu sürecin bitmesini istemiyorlar. Bu jeopolitik riskler ne kadar uzar ise gelen haber akışı ne kadar çok rahatsızlık uyandırırsa, altın fiyatları da bir o kadar yükselir. Bundan dolayı jeopolitik risklerin altın fiyatlarına olumlu bir katkısı olacağını düşünmekteyim.

İSLAM MEMİŞ’TEN GRAM ALTIN UYARISI!

“Çok yüksek bir ihtimal ile 1.500’ü görür. Nedeni ise ons altında 2.500 ile 3.000 dolar seviyeleri beklenirken Haziran ayından sonra bir kur atağı bekleniyor. Dolayısıyla çarpana baktığımız zaman gram altında 1.450 ile 1.550 gibi rakamları görmesi çok kuvvetli bir ihtimal olarak duruyor” diye konuşan gram altın için tahminini duyuran İslam Memiş yatırımcıya şu uyarılarda bulundu; “Merkez Bankaları bunu baskılarsa biraz gecikir. En az altı yedi ay daha ellerindekileri bozdurmayı düşünmesinler. Sürekli alırsınız ve kenara koyarsınız, ne zaman ihtiyacınız olur ev alırsınız araba alırsınız başka bir şeye ihtiyacınız olur o zaman bozdurursunuz.”

GRAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Bugün anlık serbest piyasa altın (TL/GR) alış fiyatı 1.166,95 TL, satış fiyatı 1.167,17 TL’den satılıyordu.

Tuvalet kağıdı 39 TL’ye düştü! Kapış kapış gidiyor! Stoklar tükenmeden koşun!

Miras bırakan kişi sağ iken mallarını paylaştırdığı anlaşılırsa diğer mirasçılar ne yapabilir?