Kent Haberleri

Altın alırken bunu yapanlar köşeyi jet hızıyla dönüyor! Altın alacaklar köşeyi dönmek için gelin

Altın alımı yapmak isteyen vatandaşlar altın alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini merak ediyor. Altın alımında çok dikkat edilmesi gereken bir detayı sizler için hazırladık. Altından para kazanmanın bazı püf noktaları var

Altına yatırım yapan çok sayıda vatandaş var ancak altından para kazanan çok sayıda vatandaş yok. Altından para kazanmanın bazı püf noktaları var. Herkes altından para kazanamıyor. Altından para kazanmanın püf noktalarını öğrendikten sonra altından para kazanmaya başlıyorsunuz... İşte altından para kazanmak isteyenlerin işine yarayacak. tüyolar... 

Piyasalar bugün açıldı. Altın almak isteyen ya da altınını bozdurmak isteyenler güncel altın fiyatlarını takip ediyor. İslam Memiş ise altın fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları hakkında merak edilenler..

Önceki kapanışı 1.128,82 TL’den yapan gram altın bugün 1.125,08 TL alış, 1.125.28 TL satış fiyatından işlem görüyor.

Önceki kapanışını 7,502,00 TL üzerinden yapan cumhuriyet altını 7.411,00 liradan alınıyor, 7.485,00 liradan satılıyor.

Önceki kapanışını 3.766.00 TL üzerinden yapan yarım altın 3.716,00 liradan alınıyor, 3.757,00 liradan satılıyor.

ALTIN ALIRKEN SAKIN ACELE ETMEYİN

Çoğu vatandaş altının yükseleceğini düşünerek altın alırken aceleci davranıyor ve daha uygun fiyattan altın alma fırsatını kaçırıyor. İşte bu nedenle altından daha az para kazanıyorlar. Diğer yandan altını erkenden satmanın da ciddi zararları var. Altın uzmanı İslam Memiş bu konu hakkında şunları söyledi: 

Ancak elinde altın bulunduran vatandaşlarımıza satmayı tavsiye etmiyorum. Orta ve uzun vadede özellikle yukarı yönlü hareketlerde yeni rekorların geleceğini bilmekte fayda var. Şubat ayı içerisinde son bir geri çekilme ama Haziran ayından sonraki süreçlerde yukarı yönlü hareketlerini devam ettirecek bir gram altın karşımızda olabilir diye tahmin ediyorum.”