27 / 04 / 2024

Altın almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Hatice Kolçak açık açık tarih verdi!

Altın almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Hatice Kolçak açık açık tarih verdi!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, sosyal medya hesabı X'ten altın almak için doğru zamanı bekleyenlere müjdeli haberi verdi. Kolçak tarih vererek yatırımcılara seslendi. İşte o paylaşım...



Ekonomist Hatice Kolçak altın fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Altın fiyatlarının son zamanlarda rekor seviyelere yükseldi. Altın almak için fırsatıı kollayan yatırımcılar ise ''ne zaman altın almalıyım, altın almak için doğru zaman ne zaman?'' sorularını merak ederken Ekonomist Hatice Kolçak sosyal medya hesabı X'ten açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Hatice Kolçak @haticekolcak

''Perşembe ABD enflasyonu hem altın hem ABD endeks tarafında oynaklık yaratacak.
Cuma günü Moody's in Türkiye kredi not görünümü #bist100 için odak noktası..
Altın için önemli bir hafta. Alım yönünde bekleyenler..''
#altın #bitcoin

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA!

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında. Altın alıp satmak isteyenler, yatırımcılar ve düğünü olan vatandaşlar güncel altın fiyatlarını takip ediyor.  Yatırımcılar ''bugün altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? Altın fiyatları kaç lira oldu?'' sorularını araştırıyor.

Ons altın bugün 2019 dolardan işlem görüyor. Gram altın 2058 lira, çeyrek altın 3380 lira, yarım altın 6750 lira, tam altın fiyatı 13,408 lira, Ata altın fiyatı ise 13,868 lira Atabeşli altın ise 68,780 liradan işlem görüyor.

Uzmanlara göre altın fiyatlarındaki yükseliş devam edecek. Gram altında 2 bin 150-2 bin 200 TL seviyesi bekleniyor. Uzmanlar altında zirvelerin geleceğinin altını da çiziyor. 

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Geri Dön