Kent Haberleri

Altın almalı mıyım, beklemeliyim? İslam Memiş o rakamı işaret ederek uyardı! Bunu yapmayan bin pişman olacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala altın piyasasının ne olacağı merak ediliyor. Altın fiyatları araştırılan konular arasında yer alırken Altın uzmanı İslam Memiş ''altın almalı mıyım, beklemeli miyim?'' sorusunu merak edenler için rakam açıklaması yaparak uyardı. Bunu yapmayan çok pişman olacakSeçimlere sayılı günler kala altın fiyatlarının ne olacağı merak ediliyor

Altın fiyatları yeni hafta da araştırılan konular arasında yerini aldı. Seçimlere sayılı günler kala altın fiyatlarının ne olacağı merak ediliyor. Yatırımcılar alım fırsatının kaçtığının düşünerek ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş, rakam açıklamasında bulunarak yatırımcıları uyardı.uyardı! Bunu yapmayan bin pişman olacak!
 

ALTIN ALALIM MI, BEKLEMELİMİYİM?

Gram altın rekordan rekora koşuyor. Özellikle serbest piyasada gram altın 1400 TL seviyesine kadar yükseldi. Hal böyle olunca yatırımcılar endişelenmeye başladı. Altın almak için geç kaldığını düşünen yatırımcılar ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Konu ile ilgili uzman yorumlarını araştıran yatıırmcılar için Altın uzmanı İslam Memiş'ten rakam açıklaması geldi. Memiş bu rakamı işaret ederek şu ifadeleri kullandı: Altın elinde bulunanlar beklemeli. Ancak altın almayanlar, 1350 liranın altındaki seviyeleri beklemeliler. Kısa vadede, borsa ve euro üzerinden değerlendirme yapılabilir." 

 

Öte yandan Memiş, önğmüzdeki iki haftaya çok dikkat edilmeli diyerek yatırımcıları uyardı. Memiş: "Önümüzde kritik ve dalgalı bir seçim süreci var." diyen Memiş, "Yatırımcıların kısa vadede bir iki haftalık süre içerisinde varlıklarına sahip çıkmaları gerekiyor..'' dedi.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Ons altın 2025 dolardan işlem görüyor. Gram altın fiyatı 1399 lira, çeyrek altın 2294 lira, yarım altın 4616 lira, tam altın 9190 liradan işlem görüyor. 

Altın gaza bastı! 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları 

Doların 6 gün sonra geleceği seviye ortaya çıktı! Doları olanlar uyanık olun! Bu rakam bir ilk olacak!