Altın & Gümüş

Altın almayanların uykuları haram olacak! İslam Memiş altının fırlayacağı tarihi verdi!

Altın almayı düşünenler o tarihe kadar altın alsın! Ünlü ekonomist İslam Memiş, altının fırlayacağı tarihi verdi. İşte detaylar!Altın yatırımcıları yaşanan son düşüş ile birlikte endişeye kapıldı

Altın fiyatlarında meydana gelen hareketlilik tüm hızı ile devam ediyor. Altın yatırımcıları yaşanan son düşüş ile birlikte endişeye kapıldı. Ancak bu konuya dair uzman isimlerden açıklamalar geliyor. Her değerlendirmesi merakla takip edilen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaşanan bu düşüş hakkında konuştu. İşte tüm ayrıntılar…

İSLAM MEMİŞ YATIRIMCILARA SESLENDİ!

Altın fiyatlarında oluşan anlık değişimleri yatırımcılar takip etmekte zorlanır oldu. Sürekli olarak inişli çıkışlı verileri yansıtan altın fiyatlarında geçtiğimiz günlerde büyük bir düşüş oluştu. Merkez Banaksı tarafından alınan faiz kararı ile birlikte altın fiyatlarında düşüş meydana geldi.

Altın ve para piyasa uzmanı İslam Memiş, tahminini duyurdu. Memiş faiz indirimi ile beraber altın fiyatlarında yükselişin olabileceğini söyledi. Ancak yükselişin uzun ömürlü olup olmayacağına dair ise net bir açıklamada bulunmadı. Ülkemizde yer alan altın fiyatlarına yönelik gelişmelerin yanı sıra küresel anlamda yaşanacak olaylar silsilesi de altın fiyatlarına etki edebilir. Dolar hareketliliği de bu olayların başında geliyor. Dolar fiyatları ile bağlantılı olan altın fiyatları için de İslam Memiş'ten tahminler geldi.

ALTIN ALMAK İÇİN EN UYGUN TARİH NE ZAMAN?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş mayıs ayında meydana gelecek olan seçime kadar altın ve döviz kurlarında bir hareketlilik yaşanacağının düşünülmemesi gerektiğini belirtti. Ama haziran ayı ile birlikte yükselişlerin başlayacağını, bilhassa ise euro fiyatlarında yükselişlerin yaşanacağını belirtti. Altın almak için en doğru zamanın önümüzde yer alan bir iki ayın olduğunun da vurguladı.

SERBEST PİYASA UÇUŞA GEÇTİ!

Ünlü ekonomist İslam Memiş'in köşe yazısında yer alan bilgilere göre Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) tarafından kısa bir süre önce politika faiz kararını duyurdu. 50 baz puan düşüşe gitmesi üzerine faiz yüzde 9'da yüzde 8,50'ye kadar düşürdü.

Beklentinin 100 baz puan olduğu yönünde olsa da beklenilen sonuç çıkmadı. Serbest piyasaların ise kendi fiyatlandırması olduğunu belirten uzman isim serbest piyasa ile ekranlara gelen piyasanın arasında fiyat uçurumu olduğu dile getirdi.

Evini satmak isteyenler aman dikkat! İslam Memiş’ten uyarılar! İki kat kâr elde edilebilir!

Kamuda personel olmak isteyenlere müjde! Fırsat ayağınıza geldi! Kamuya 146 personel alınacak!