Kent Haberleri

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak? Altın fiyatları son günlerde rekordan rekora koşarken, yeni rekor açıklaması geldi

Ekonomist Şeref Oğuz altın fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Altın fiyatları son günlerde rekordan rekora koşarken, yeni rekor açıklaması geldi. Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak? 
 

ALTIN FİYATLARI ALTIN ÇAĞINA GERİ DÖNÜYOR!

ABD’nin en büyük onaltıncı bankası Silikon Vadisi Bankası’nın (SVB) iflası ve Credit Suisse olayı, piyasalardaki dengeleri altın lehine çevirdi.

Birçok banka hissesinin gerilemesinden sonra ‘güvenli liman’ olarak görülen ons altın 2 bin doları aştı.

Öte yandan, ABD bankacılık krizinde taşlar henüz yerine oturabilmiş değil.  SVB'ye benzetilen First Republic Bank, büyük bankalarca kurtarılmaya çalışılıyor. ABD TMSF'si ise garantileri genişletmeyi planlıyor.
 

Ekonomist Şeref Oğuz, kaotik ortamın devam edeceğinin vurgusunu yaparak, altınının ‘güvenli liman’ın ötesinde etkin silahlardan birisi olacağını şu kelimelerle ifade etti: ”Gerilim dünyasında adeta ekonominin barutu haline gelir.  Altını olanların kuralı koyacağı zamandayız.” diyerek altının, altın çağınının geldiğini açıkladı.

Oğuz: Altının 2 bin 100 dolar üstüne yükselene kadar,  ”Bunun üstüne demir atacak ve orada bir süre kalacak.” ifadelerini kullandı.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından heyecanla takip ediliyor. Altın fiyatları son günlerde rekorkdan rekora koşuyor. Ons altın 2000 dolar seviyesini test ederken gram altın Kapalıçarşı'da bugün 1227 lira oldu.

Peki çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Ata altın, Atabeşli altın ve gremse altın ne kadar oldu?  Kapalıçarşı'da saat 12:46 itibariyle  çeyrek altın 2007 lira, yarım altın 4014 lira, tam altın fiyatı 7996 lira,  Ata altın fiyatı 40,881 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları zirveye tırmandı! Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar oldu? 21 Mart 2023 altın fiyatları

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Dolarda yarından sonra resmen dananın kuyruğu kopuyor! Elinde avucunda dolar olanlar acilen gardını alsın!