Ekonomi

Altın analistlerinden flaş dolar uyarısı

Altın analistleri, altının yanında doların da bir süre güvenli liman olacağını belirterek, güvenli olmayan yatırım araçlarının tercih edilmemesi uyarısında bulundu. Her dönem güvenli liman olarak görülen altının analistleri ise sıradışı bir tavsiyede bulundu

Elinde parası olan vatandaşlar bu paraları nasıl değerlendirebileceklerini merak ediyor. Her dönem güvenli liman olarak görülen altının analistleri ise sıradışı bir tavsiyede bulundu.

KRİPTO PARADA BÜYÜK DÜŞÜŞ VAR

Küresel finansal piyasalarda büyük bir türbülans yaşanıyor. Yüksek enflasyon ve artan resesyon riski her tarafta ciddi oranda kayıplara sebebiyet veriyor. Kripto paralar bu hususta zirvede yer alıyor. Günlük bazda %20'ye varan kayıplar var. Arkasından hisse senetleri geliyor.

DOLAR DEĞERLENMEYE DEVAM EDİYOR

Gelişmiş ülkelerde %3'e varan günlük kayıplar var. Para birimleri cephesinde ABD Doları herşeye karşın değerleniyor. Bizim cenahta CDS risk primi 850 baz puana kadar yükseldi. Bu seviyeleri normal karşılamamak gerekir. USDTRY kuru 17.25'te. BİST100 endeksinde ise sınırlı oranda kayıplar var.

ALTIN ANALİSTLERİNDEN UYARI

Altın analistleri ise altının yanı sıra artık doların da güvenli bir liman olduğunu belirterek, güvenilmeyen yatırım alanlarına yönelinmesinin büyük risk olduğunu ifade ediyor. 

Merkez Bankası'ndan sürpriz faiz indirim kararı! 3 aylık periyotlarda kademeli olarak düşecek

Almanya'da asgari ücrete yüzde 22 zam geldi! Zam sonrası 40 saat çalışan işçi ayda 37 bin 800 lira kazanacak