Kent Haberleri

Altın birden bu kadar olacak! Şok...Şok...Şok...Altın fiyatları zıplayacak! Bunu öğrenen artık zengin!

Altın fiyatı hem vatandaşların hem de yatırımcıların gündeminde. Altın, Ocak ayında başlayan yükseliş eğilimini sürdürdü. Uzman isim, gram altında son fırsatı resmen açıkladı. Altın borcu olanlar yandı, altını olanlar zengin oldu. Altın tavşan gibi zıp zıp zıplayacak! İşte detaylar...Gram ve çeyrek altın, Ocak ayında başlayan yükseliş eğilimini sürdürdü

Altın fiyatı hem vatandaşların hem de yatırımcıların gündeminde. Gram ve çeyrek altın, Ocak ayında başlayan yükseliş eğilimini sürdürdü. Altın fiyatlarındaki açıklamaları ile dikkat çeken Para Piyasaları Uzmanı Tuna Kaya, gram altında son fırsatların olduğunun altını çizdi. Altın borcu olanlar yandı. Altını olanlar zengin oldu. Altın birden zıplayacak.

Peki altın alınır mı, satılır mı? Altın fiyatları yükselecek mi? İşte detaylar...

Piyasadaki keskin hareketler yatırımcıların ilgisini çekiyor. Hafta başından beri yükselişini sürdüren gram altın, dün sabah 1.171 TL lira seviyesini görerek rekor seviyeye çıktı. Vatandaşlar ise 'Altın fiyatları yükselecek mi? Altın alınır mı, satılır mı?' gibi soruların yanıtını arıyor. Bu doğrultuda Para Piyasaları Uzmanı Tuna Kaya, gram altında alım fırsatı için son olduğuna vurgu yaparak tarihi işaretledi. Altın borcu olanlar yandı. 3 bin TL'ye kadar çıkacak. 

İşte Tuna Kaya'nın altın fiyatları ile ilgili güncel tahmini...

ALTIN BORCU OLANLAR DİKKAT!

Kendi YouTube hesabından yeni bir video yayınlayan Tuna Kaya, "Kıymetli madenlerde yukarı yönlü bir hareket var. Ons altın 1973'ü ilk hedef olarak yapacaktır. Altında yukarı yönlü hareket bekliyorum." dedi.

TUNA KAYA'DAN SON TAHMİN!

Gram altın için son alım fırsatını duyuran Tuna Kaya, "Seçim sonrasında dolar/TL'deki artış sebebiyle gram altının yükseleceğini düşünüyorum. Gram altında olası düşüşlerde 1112 seviyesi son alım fırsatı olabilir. Kısa vade hedefimiz 1200 TL olacaktır. Seçim öncesinde ons altın kuvvetli. Seçim sonrası dolar/TL güçlenecek." şeklinde konuştu.

Diğer taraftan Tuna Kaya geçtiğimiz sene yaptığı açıklamada, gram altının 3 bin TL'ye kadar çıkabileceğini söyleyerek şu cümleleri dile getirmişti:

"2023 yılında ons tarafı 3 bin doları görebilir. Altında önemli bir kırılmanın eşiğine geldik. Küresel riskler, enflasyon durumu… Altın, enflasyondan korunma anlamında büyük önem taşıyor. Bunun yanında dolar/TL’deki gelişmeler gram altını 2 bin liralara getirebilir. 2023 yılında ise 3 bin lirayı görebiliriz. Altın yatırım ve portföyde bulunması gereken araçlardan biri olarak dikkat çekiyor. Bu yüzden altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız."

FED yöneticisinden dikkat çeken faiz mesajı!
Dolar 11 gün sonra şıp diye bu kadar olacak! Uzmanı resmen peş peşe açıkladı! Son dakika kırmızı kodlu uyarı geldi!
Selçuk Geçer'den doları olanlara sert uyarı! Bunu yapmayanlar kendini kızgın alevlere atacak!