Kent Haberleri

Altın birden dibe vurdu! Uzman Hatice Kolçak büyük bombayı patlatarak rakam verdi! Bu rakama hazır olun geliyor

Altın fiyatları birden dibe vurdu. Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, büyük bombayı patlatarak rakam verdi! Bu rakama hazır olun geliyor... Son günlerde altın fiyatları sert düşüşe geçti

Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, altın fiyatlarındaki düşüşe değindi. Son günlerde altın fiyatları sert düşüşe geçti. Bugün ise altın fiyatlarının birden dibe vurması yatırımcıları korkuttu. Milyonlarca yatırımcı ''altın fiyatları neden düştü?'' sorusunun yanıtını arama motorlarında aratıyor. Hatice Kolçak altındaki düşüşüşün nedenlerini tek tek açıkladı. Peki altın fiyatları neden düştü, tekrar yükselecek mi? 

Altın birden dibe vurdu! Uzman Hatice Kolçak  büyük bombayı patlarak rakam verdi! Bu rakama hazır olun geliyor...

ALTIN NEDEN DÜŞTÜ! 

Hatice Kolçak, ABD'den gelen son enflasyon verilernin ons altında düşüşün yaşanmasına neden olduğunu ve buna bağlı olarak gram altının da gerilediğini söyledi.

ALTINDA BU RAKAM HAZIR OLUN! BÜYÜK BOMBA...

Hatice Kolçak altın fiyatlarındaki düşüş karşısında yatırımcılara önemli uyarılarda bulunarak rakam açıkladı. Kolçak:  "Altın 1837 dolar seviyesinde. Dün ABD enflasyonu geldi.

Enflasyon beklentinin üzerinde geldi. Bu verilerin ardından piyasalara satış getirmesi bekleniyordu. Bir dalgalanma söz konusu oldu. Bunun devamında dün gece FED Başkanı konuştu.

Tüm fiyatlamalar FED Başkanının açıklaması sonrası değişti. Buradan takip etmemiz lazım. Ons altın kritik bir noktada. Bir satış baskısı daha yaşarsa 1805 dolara kadar gerileyebilir. Alım yerleri buralar. Ama illa alacaksam buradan ve biraz daha düştüğünde alabilirim" dedi. 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı ve gün boyunca düşüş devam etti. Ons altın an itibariyle 1837 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1141 lira, çeyrek altın fiyatı 1866 lira, yarım altın fiyatı 3733 lira, tam altın fiyatı ise 7437 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları

Dolarlarımızı bozduralım mı? İslam Memiş rakam verdi! Tarih açıkladı! 1 doları bile olanlar şimdiden planınızı yapın

Yeni rekor... Dolar resmen uçtu! Bu rakamı görenlerin gözleri yerinden fırladı! Acilen bakmalısınız!